- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz Golden9 #30311 üzenetére
Én köszönöm hogy vagytok nekem, tudok hova panaszkodni ha már a társaságom nem fogja fel a dolgokat !
Nos az egész úgy van hogy reggel 6-kor kezdünk van benne 2 szünet egy 20 és egy 30 perces amit persze le kell dolgoznii. És ha papiron(elméletileg dolgozunk) 7 óra 50 percet akkor ők nem számolják 8 órának csak 7 óra 50 percnek. Hogy még kevesebb bért kelljen fizetni. 12 óra esetén se számolnak tiszteségesen. Itt van a táblázat, minden sunyiskodás nélkül. Ennyit kaptam 3 hónap túlórával ami már szeptember vége óta tart. Egész november úgy nézz ki hétfőtől-szombatig nyomjunk és 12 órázunk kedden és csütörtökön.
Még a jövőhetet lehuzom mert akkor veszem ki a maradék szabadságom.
Remélhetőleg összejön a hütőgépgyár és akkor hátha az jobban bevállik. Jászberényben van és az csak 50 km-re van.(Most a Samsung a karácsonyi 43 colos led tévével, vagy a netto 90E bonusszal akarja megfogni az embereket) Ami látható a bérezés mellet még igy se éri meg .
Ja hát az úgy van hogy munka idő keret van, szóval augusztustól oktoberig volt.
Augusztusba 72E forintot kaptam, szeptemberben 145E forintot. Most 202E forintot mert most fizettik ki az eddigi túl órákat ami a 3 hónap alatt összejött.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest