- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémám van hogy a gépen sokszor magától újraindul. Gyakran magától kikapcsol és van hogy utána órákig nem lehet bekapcsolni, ilyenkor a billentyűzeten a zöld LED világít, majd egyszer csak bekapcsol magától és hibátlanul működik.
Volt olyan hogy éjszaka magától ki be kapcsolt többször is. Nem tudom hol keressem a hibát, tudnátok segíteni ebben?
Köszönöm szépen
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb 3 év körüli asztali számítógépem (z270pro4, i5, gtx970). Pár napja elkezdett random újraindulni, majd hajnalban próbált magától elindulni, de csak felpörgött, leállt sokszor egymás után. Kihúztam a konnektorból, reggel beindult, de kis idő múlva megint újraindult (volna, de megint csak felpörög-leáll). Nem is tudom így használni.
Van ötlet hol induljak el? -
ati888
senior tag
Hello!
ASRock Z270 pro 4 alaplapra duál ram kell (2x8gb) vagy ugyanúgy jó egy darab 16gb-os?
Ati
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Reggel volt itt egy nagy vihar, most értem haza és nem tudom bekapcsolni a számítógépet. Power gombra felvillanak a billentyűzet ledjei egy pillanatra, de semmi más nem mozdul. Az alaplapon sem villan fel semmi, a ventilátorok sem mozdulnak meg.
Mi lehet ez? Alaplap vagy táp, hogy tudnám kideríteni, hogy melyik adta be a kulcsot?
Köszi
Ati
-
ati888
senior tag
válasz norbert1998 #41378 üzenetére
Köszi a választ, valóban az usb-re kellett kötni a kártyaolvasót. Nem is gondoltam volna. Az előlapi audionak meg driver baja volt csak, most minden működik.
Ati
-
ati888
senior tag
válasz norbert1998 #41376 üzenetére
Van két csatlakozó, amire USB van írva, de az egyik egysoros, a másik a dupla soros. Az előbbit nem tudom hova kell dugni.
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
A konfigom az adatlapomon van, az a gondom, hogy házat és tápot cseréltem, de az új ház (Cooler Master Silencio 650 Pure) előlapi panelján nem működik a ventilátor ki-bekapcsolás és szabályozás, az SD kártya olvasó és a fülhallgató kimenet. A power, reset, USB-k jók. Az alaplapon be kell valahol kötni a nem működő dolgokat? Nem találom hova.
Ati
-
ati888
senior tag
válasz Geresics #13893 üzenetére
Egy i5-2500K-t rendeltem, de épp most nézem, hogy az i5-3570K alig drágább, most olvasgatok, hogy melyik lenne jobb nekem. Tuningolni annyira akarom, hogy stabil és halk legyen, gondolom ezekkel 4,3-4-6 GHz elérhető egy mérsékeltebb tuninggal is.
Miben jobb az általad javasolt alaplap konkrétan? Mert egy 10-essel drágább pont.
ati
[ Szerkesztve ]
-
ati888
senior tag
Hello!
Van most egy 775-ös alaplapom (Gigabyte P45-DS3), amin van egy Arctic Cooling Freezer 7 processzorhűtő. Most fogom lecserélni az alaplapot egy 1155-ös Asrock Z77 Pro3-ra. Kérdésem, hogy a procihűtőt fel tudom tenni az új alaplapra (procira)? Mert látom vannak olyan hűtők, amelyeket rá lehet tenni mindkettőre. Ha csak valamilyen átalakító kell hozzá, akkor azt tudok-e venni külön?
Köszi
ati