Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Synthwave #16 üzenetére
Csak annyira rétegigény, mint az adattárolás.
De ha nem is kell mindenkinek, azért valószínűleg mégis több embert érdekelne mint az RGB LED, amit kérés nélkül beleraknak. Nemtom mit fáj nekik hogy ott van opciónak, aztán aki nem akarja, nem használja. Most a házak többségében egy nagy semmi van az 5.25" helyén, a szintén rétegigény épített vízhűtéssel nem sokan töltik fel a helyét, tehát nem volt túl sok értelme kiszedni.
Nemtom mennyien választanak úgy kártyát hogy inkább legyen gyengébb a hűtése, de férjen bele a házba.
Inkább vesz jó házat hozzá.
#14fatpingvin: Akkor a Mercedes Smart és a csuklós busz közt se gyártsanak semmit, akinek 2-nél több ülés kell, az vegyen egyből 40-et...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dr. Akula #13 üzenetére
"De az új Nvidiáknak (legalábbis amiről nem spórolták le a hűtést) 3.5 slot kell, ebbe akkor nem fog belemenni."
Van háromslotos is, RX 7900-ból meg pláne.
"Optikai meghajtónak van lyuk, mert azt aztán tényleg nem használ ma már senki, ellenben HDD hotswap racknek nincs 3.5"-es slot, mert azt meg igen."
Ühümm, nagyságrendileg kb. annyian, mint optikai meghajtót.
Remélem, egyszer tudatosul benned, hogy mennyire baromira rétegigény a HDD rack.
-
-
Dr. Akula
félisten
"105 mm széles"
A 120-140 mm-es (tehát összes) AIO hűtéseket akkor elfelejthetjük...
"három bővítőhelyes"
De az új Nvidiáknak (legalábbis amiről nem spórolták le a hűtést) 3.5 slot kell, ebbe akkor nem fog belemenni.
Optikai meghajtónak van lyuk, mert azt aztán tényleg nem használ ma már senki, ellenben HDD hotswap racknek nincs 3.5"-es slot, mert azt meg igen. Hát ez teljesen logikus... Pedig lehetett volna jó is ez, csak épp a lényeget sikerült elrontaniuk.
#10fatpingvin: Miért, akinek videokártya is kell, az használjon csak a szükségesnél 3-4x akkora helyet foglaló kunyhókat, nem érdemli meg a helymegtakarítást? Úgy kell neki, minek akar VGA-t?
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
válasz
moleculez #11 üzenetére
nálam elfér, a blogomon meg tudod nézni az egyéni variációmat a témára
az apple silicont meg ne emlegesd mert megint rám jön az ötperc hogy nekem márpedig kell egy... viszont amíg nem dobják össze az Asahisok vagy a thunderbolt vagy a GPU computing supportot addig mindenképpen megálljt kell parancsolnom magamnak -
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #10 üzenetére
Jaja, sajnos ez az external gpu dolog nem terjedt el. (
engem meg apple userként amúgy sem érint, főleg mióta van Apple Silicon).
-
fatpingvin
addikt
ezzel meg 100%-ig egyet tudok érteni. ha kompaktnak kell lennie akkor ne legyen benne nagy videokártya, ha meg a maximum a cél akkor ne a helyen spóroljon a tervező.
egyedüli átmenet mondjuk az external enclosure lehet szerintem, mondjuk egy eGPU külön dobozban. de ez meg már megint más kérdés.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Megint egy olyan írás, ahol már a címből azt gondolná az ember, hogy személtetésnek lesz kép. De nem, nincs kép ennél a hírnél-cikknél sem.
Csapó 1 - Egyszerűbbé teszi az új Ryzenek pasztázását az Aqua Computer
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #7 üzenetére
Én az egész kompakt ház mizériát nem értem, onnantól kezdve hogy NUCnál nagyobb, nekem teljesen mindegy hogy 20 vagy 34 liter így is úgy is helyet foglal, de ez csak az én véleményem. 🤷♂️
-
-
flexxx2
őstag
elfér csak ki kell vágni az oldallapot a tápkábel miatt
-
moleculez
veterán
El tudom képzelni olyan használathoz ahol igazából egy komoly GPU kell, de amúgy a többi nem lényeg. Pl ML modellek prototype trainingje. Ha meg skalazni kell akkor úgyse elég semmi -> cluster, cloud.
-
podtibi
senior tag
Itthon hol kapható?
-
Semplar
őstag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Hírös gyártók kifutott irodai megoldásait juttatja eszembe úgy küllemre, mint ár alapján...
-
Acélfarkas
senior tag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Jaja, de ahogy elnézem max 3 slot vastag grafkártya fér bele.
-
fatpingvin
addikt
elég érdekes konstrukció...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szerelés megkönnyítése végett vázra csupaszítható, 15,6 literes géplakba igen komoly méretű grafikus vezérlőt tehetünk.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hyundai, Kia topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok