- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz Busterftw #64 üzenetére
Azért mert a többség kényelmes? Sokkal egyszerűbb egy szerződést megírni és a homokba dugni a fejem. Ha nagy céggel kötök megállapodást, akkor még el is tudok bújni a felelősség alól mert sok lesz, aki ugyanúgy nem végezte a munkáját, mint én (lsd.: pár hete a lehalt rendszerek). Miért bíznék meg másban, hogy az én érdekeimet fogja képviselni? Miért érne többet a gyártó "garanciája", mint a saját helyzetértékelésem?
-
Foglalt név
addikt
válasz Gargouille #58 üzenetére
"ő diktálja a szabályokat" ezt ki írta, ha nem te
A 2. pont meg a szemléltetésedről szólt. A Fordba régebben egy csomó kormányt lehetett rakni utólag. A leheggesztett kerékpárkormány is hasonló nyakatekertség, amivel azt póbálod bizonygatni hogy milyen jó, hogy kibabrálnak veled.
Amikor volt piaci verseny abban a formában amire te gondolsz, akkor egy-egy cég országokat igázott le, nem hinném hogy ez a követendő példa pár száz évvel később. (De ahogy egy piramis játéknál is szüksége van a csúcson lévő sikeres embereknek, a morálisan szintén ingoványos, de szerencsétlen tömegre, akinek a kapzsiságát kihasználva lehet üzemeltetni egy kisemmiző gépezetet.) -
Foglalt név
addikt
válasz Busterftw #56 üzenetére
Ezt te sem hiszed el, ugye?
Az Apple arra gondol, hogy ebből igen jó pénz jön neki, pont.
Én meg ha bemegyek a boltba és azt mondom szeretnék egy órát, ami bír legalább egy hetet, akkor megmondják, hogy ezt benézted kisbarátom, mert a telefonod cége eldöntötte, már előre, hogy mit szeretnél, úgyhogy ugyan van ilyen óra, csak éppen korlátozottan fog működni a telefonoddal. -
Foglalt név
addikt
válasz Gargouille #51 üzenetére
A magánterületeden ugyanúgy érvényesek az ország szabályai. Attól hogy otthon vagy, nem lesz törvényesebb, ha törvénytelenséget követsz el.
Mivel említetted a Fordot. Képzeld, kb. mindegy hogy milyen bringát veszel, tudsz rajta cserélni kormányt. Az autónál nem érzem, hogy az áránál arányosabban lenne bonyolultabb megoldani(nem tudom a Momo mond-e valamit régről). Az egyiken légzsák van, a másikon fék, ami biztonsági elem és nem a gyártó kezében van, mégsincs tele az árok halott kerékpárosokkal. Ha jól tudom, ez egyébként nem előírás, hanem egy mérnöknek evidensnek kéne lenni, milyen előnyökkel jár a sztenderdek használata.
Vicces egyébként az apple watch példája, mert mindkét oldal ugyanazt írja, csak más aspektusból. Azért jobb, mert mélyebb szinten van integrálva. Ezt egy bizonyos méretig, bizonyos szinten meg lehet csinálni. Utána rákoppintanak az orrodra.
A mobil pedig kb. mindenki kezében ott van, az egységsugarú bemegy a boltba, az eladó pedig ad neki valamit, garantálom, hogy nem lesz szó arról, hogy milyen zártrendszeres problémák lehetnek a 15 Max-al.[ Szerkesztve ]
-
Foglalt név
addikt
válasz Gargouille #17 üzenetére
Több mint egy évtizede, hogy rájöttem, hogy sokakat nem lehet megmenteni, de felfogni azóta sem tudom..
Lehet el kéne végeznem egy pszichológia szakot is, hogy nyugodtabban aludjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- Xbox Astral Purple + wireless adapter / 1 év magyar gari még
- be quiet! Straight Power 11-850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység
- Ultron RealPower Eco Silent 600W ATX 80+ Bronze tápegység
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet