- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Proxmox VE
-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKane
senior tag
van mostanság valami promó kód az avasthoz? akár a professional akár az internet securityhez..
-
McKane
senior tag
nemtudom,lehet hogy egyedi eset,de nekem miután a programon belül lefrissült,nincs gond a géppel. ( avast free )
a fájlok,mappák megnyitása egy leheletnyivel talán gyorsabb, IE,Firefox, Chrome semmi gond.
Kivétel , ha otthoni csoportban mozgok,ott egy kicsit gondolkozik, az előző verzióval ez nem volt.ennyi legyen a legnagyobb gond.
-
McKane
senior tag
" Greetings from AVAST HQ in Prague. Tomorrow is a big day! We release new avast! version 7. We will keep you posted on our wall, so please don't forget to follow us!
"
-
McKane
senior tag
64 bites Windows 7-re csak ezt a telepítőt kell letölteni,vagy van külön natív 64 bites Avast IS ? avast letöltési oldal
-
McKane
senior tag
ha érdekel valakit,talán még működik, itt van egy Avast Internet Security 9 hónapos promó :
-
McKane
senior tag
vannak valami képernyő-mentéseitek erről az új avastról ?
csak ezért nem akarom felrakni..szerk1.: ja, és magyar nyelvű már?
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
az avast5 free-t rá lehet venni hogy ne csak az outlookot ellenőrizze,hanem a Live Mail -t is?
-
McKane
senior tag
sziasztok!
lenne egy olyan irányú kérdésem,hogy, régebben, (fél éve,egyéve) sok hozzám érkező gépre tettem avast free-t. a 4.8-ast. mivel akkorban még nem volt 5-ös.
szóval, akkor a programfrissítést automatára raktam mindenkinél. ezekszerint a 4.8-as frissülni fog ötösre,vagy csak feldob egy ablakot,hogy van uj verzió..
nemtud valaki valamit erről? -
McKane
senior tag
az nem baj!
tegnap a buszon neteztem..van mobilnetem..
szóval, ültem a buszon, egyszercsak megszólal a "kellemes" női hang hogy frissült az adatbázis.persze angolul
a mellettem ülő fiatal srác tágra nyitott szemekkel néz rámszerk1: persze akkor még az angol változat volt..
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
válasz
#27441408 #948 üzenetére
"File system shield
Main shield
Web shield
P2P shield
IM shield
Network shield
Behavior shield"Kb ennyit tesznek:
- állandóan keres a háttérben (fájlrendszer védelem)
-main shield : ezt nem tudom hogyan fordítják le,de kb: saját védelem..
- netes védőpajzs (gondolom figyeli az oldalokan található kártékony kódokat)
-torrent,fájlcserélő figyelés
-chat-figyelő (MSN,yahoo,stb)
-Hálózat figyelő (ez nemtudom micsoda)
-behatolás-megelőző.ugyanolyan sorrendben írtam le,mint ahogy az idézetben szerepelt.
ja, és ezek nyers fordítások,a honosított programban lehet hogy máshogy lesznek elnevezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest