- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv, nem teljesen tiszta mi is a gond, de a egy uninstall utána restart a gép, majd kézzel eltávolítani a maradványait pl. appdata-ban aztán valami kíméletes rendszerpucolót ráengedni pl. ccleaner - ennek az általános tisztítóját futtatni de utána még a registry pucolót is futtasd. Ezután megint egy gép restart és mehet fel az új avast free hivatalos oldaláról, (fájlvédelem, viselkedésvédelem, webvédelem modulokkal és esetleg ha van asztali email progid akkor a levelezésvédelem is)
Beállítások:
- megerősített mód -be - közepesre, párat visszaolvasol írtam már erről. -
full leszedem az avastot, és tisztán újratelepítem segíthet? Vagy mindenképpen ennyire lassít?
konfigom ott az alaplapon, eddig nem volt gond vele.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Rászóltam még mindig nem az igazi.
Lehet finomhangolni? Ha kikapcsolom a védelmeket akkor jelentős a gyorsulás, de még úgy is van valami gáz.
Futtattam már mindent, töredezettség mentesítettem is hogy kizárjak mindent, de csak az avas frissítés került fel amióta csinálja..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Én három gépen is tapasztaltam az utóbbi napokban, h a BFE (alap szűrőprogram) szolgáltatás nem tud betölteni időnként, emiatt a Windows tűzfal sem indul és belassul a net, és/vagy nem működik a hálózat. Mindegyik gépen Win7 HP 64 bit fut és Avast free.
Az Avast is a BFE szolgáltatást használja, bár a free edition-nek nincs tűzfala. Úgy tűnik, h ha a hibaelhárítás menüben beállítom, h az Avast a többi szolgáltatás után töltsön be, nem jelentkezik a probléma - egyelőre.[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Tényleg nem akadhat a Windows tűzfalával.
Viszont az avast!-nál igenis elég fontos a web-védelem. Sok átirányító IFrame-t ill. Script-et vesz észre és blokkol, amelyek nem mindig ártanának, mert a böngésző megvéd vagy az oldal, amire átirányítanának ezek a káros kódok, már megszűnt. Ugyanakkor, ha mégis valami le akarna töltődni, azt már nem biztos, hogy ismeri az avast!, és arra az esetre jó, ha már az oldal blokkolásával megakadályozza a fertőzést. Tudom, szakszerűtlenül írtam le, ezt most nézzétek el nekem.
Ha a web-védelemnél magasra van állítva a heurisztika, akkor ne legyen. Ennél a védelemnél ne nagyon állítgass semmit se erősebbre (saját tapasztalat alapján mondom). Bár, ha alapbeállítások mellett használod, akkor ezzel most semmit se segítettem.
-
Modemek, hálókarik nem hinném, hogy bekavarnának, inkább az a "gond" (már ha ezt gondnak kell nevezni), hogy az Avast elég széleskörű védelmi modulokkal rendelkezik, és azok közül némelyik (pl webshield) összeakadhat olyan falakkal, amelyek erősebb proactive védelemmel is meg vannak támogatva.
Bárhogy is döntesz, fordítsd meg a telepítési sorrendet, azaz a tűzfalat telepítsd először (ha van), akkor tedd tanulómódba és utólag az Avast-ot...Ha eredeti/érintetlen XP SP3-as a telepítőt használsz, azzal nem kellene hogy gondja legyen...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Nem tudom, ilyennel még nem találkoztam, pedig eddig vagy kb 60x biztos telepítettem ezt a kombót...
Azért is írtam, mert legelőször amikor ezt a 2 progit együtt telepítettem, akkor igen sokáig tartott, mire a PC Tools felent és elindult, viszont utána nem volt semmi gond.
Amúgy azóta először pakolom fel a PC Tools-t és utána az Avastot.Ha nem ment el a kedved teljesen a dologtól, akkor uninstalláld mindkét progit, de csökkentett módban, először a PC Tools-t, majd az Avast-ot a saját eltávolítójával...
Elnézésed kérem, nem akartalak ilyen helyzet elé állítani, de ilyen jelenséggel tényleg nem találkoztam még...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
majd az inicializációt be nem fejezve ezt írta ki:
Application (PCToolsFirewallPlus) had unspecified error
?Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Ahol ingyenes kombót kérnek, mindenhova az Avast 6 Free + PC Tools Firewall párost telepítem.
Arra ügyelj, hogy ha utólag telepíted a tűzfalat, akkor az időre az Avast védelmét szüneteltesd, mert a legújabb PC Tools fal akkor képes negyed óráig települni...Ezenfelül, a Private fallal sem tapasztaltam semmi gondot, elég csendes, de jó proaktív képességű fal.
(A PC Tools-t csak azért részesül előnyben, mert ugyebár magyar nyelv is van benne)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest