Új hozzászólás Aktív témák

  • denis.p

    tag

    válasz taboros #8142 üzenetére

    Köszönjük az ismertetést:)
    Szintén 64gb-os karit fogok majd használni. Mint korábban is írtam, hogy nekem (egyelőre) a felvételek visszanézésére max FullHD lehetőségem lesz, melyből következik, h tök értelmetlen lenne ennél nagyobb képfelbontással erőlködnöm.
    Korábban valahol olvastam, hogy 160Mb/perc, azaz közel 7óra felvételt bír tárolni a 64 Gb-os kártya az 1440P/30fps-es variációval. Érdekelne, hogy az 1080P/30fps , valamint a 1080/60fps-el mennyi memóriát kajál percenként. Ha majd kipróbálod és megírod hálás köszönettel fogadnám :)
    Azért is érdekelne a magasabb 60fps-el is, mert kevésbé elmosódott képet adna, ha alkalmasint ki kellene képkockázni a felvétel bizonyos részét.(rendszám, arc, stb)
    Feltételezem, hogy a mozgásérzékelő, ha mozgást érzékel (pl. nekimennek a parkolóban, stb), akkor ezek a felvételek tartósan rögzülnek az SD karin, azaz nem törlődik le, ha betelik. Jól gondolom, vagy javíts ki lécci, ha ez másképp van.
    Egy olyan megoldáson is agyalok, hogy kívülről ne látszódjon a kütyű, ezért vmi napellenző csík felragasztására gondoltam, és az mögé rejteném el, hogy csak a lencse kukucskáljon ki mögüle. Ennek két oka van. Az egyik, hogy nehogy vki emiatt feltörje az autót, mert kívülről nem olyan feltünő. Valamint sokat járok ausztriába, s ott személyiségi jogok védelme miatt tiltják az ilyen cuccok használatát. Esetleg valakinek van ötlete ezzel kapcsolatban?
    :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák