Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FireFox1996

őstag

válasz BBéci #28710 üzenetére

Minden munkának megvan a saját kockázata, aki azt hiszi, hogy a szerelő beszereli, akkor van rá garancia, az elég nagyot téved. Pl. Vannak esetek, amikor pl. B-hez kell nyúlni, hogy az A-t beszereli, de a beszerelés után az A jól működik, a B meg megromlik, erre senki nem fogja garanciát vállalni, és a garanciát nem is tudja az ember érvényesíteni.
    Szerintem (is) amit az ember otthon csinálja magának sokszor alaposabban végzi, mint a szerelő vagy a szerviz.
    És én is úgy vagyok vele, hogy amiket tudok, akkor megcsinálom én. Pl egy 10 éves volvonak nekem nem okoz problémát, hogy komplett fékrendszert cserélek... Nyilván egy újabb auto okozhat gondot, de akkor először megprobálom utána járni, hogy hogyan működik amit akarok szerelni, aztán megnézem, hogy van-e szerszámok/vagy tudom-e beszerezni őket a szereléshez, ha minden megvan, és úgy érzem hogy menni fog, akkor neki állok, ha nem, akkor irány a szerviz.
    Ugyanúgy a kamera vagy egyéb dolgok beszereléssel is, nem mindenki meri hozzá kezdeni, fogadjuk el. Nincs mit fikázni, lenézni, vitatkozni ;)

[ Szerkesztve ]

<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>

Új hozzászólás Aktív témák