Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Pancsermeste #27522 üzenetére

    A T27 az a Redtiger, ugye? Na én is pont ezt a kettőt néztem ki. Másik a Wolfbox G900, de nekem ez utóbbi a szimpatikusabb. Mondjuk ezt is hozták ki győztesnek az összehasonlításkor, persze hangyaf.sznyi különbséggel.

    Hardver majdnem azonos, de a G900 kapott egy átdolgozott supercapacitort (jelentsen ez bármit is) ezen felül jobb a tükröződése kikapcsolt állapotban, valamint a kamera elhelyezkedése alapján, a T27 inkább balkormányos, míg a G900 inkább jobbkormányos autókhoz való. (Én UK-ban élek) + 1" nagyobb a kijelzője is.

    Ezen felül, a T27-et sikerült a tagnak brickelni a fw frissítéssel. Ez persze simán lehet user error is, szóval alapból mindkettővel boldog tudnék lenni, de ha választhatok, akkor nekem a Wolfbox inkább.

    Hangvezérlés ... hát, pl a Garminét dicsérik, de nekem sem mindig jött össze elsőre. (Ok Garmin, >>> save video) általában pár próbálkozásból összejött, de volt hogy gombokhoz kellett érnem, ami nem a legjobb ötlet vezetés közben.
    (Persze otthon is kikereshettem volna, de nekem még a non-wifi verzió van, amiről csak úgy tudok menteni, ha kiveszem a memkarit)

    Ami érdekes, hogy néztem pár tesztvideót, és a Wolfbox bekapcsolásakor a Huaweii jellegzetes csengőhangja csendült fel. lehet, hogy szegről-végről ez egy Huaweii eszköz?

    Amúgy mi a baja a T közösségnek a tükörkamerákkal? Van valami hátulütője a dolognak?

Új hozzászólás Aktív témák