Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz stefi68 #21242 üzenetére

    Tényleg nem értem mi okozza hogy ilyen szar a videó minősége. :( Holnap délutános vagyok úgyhogy este hazafele le is tudom tesztelni az A500 kamerát hogy az milyen. Mindenképp már lépnem kellett valamit mert így nincs értelme a kamerának hogy sötétbe semmit se látni.
    Nappal még szar látási viszonyok között, mondjuk zuhogó esőbe, ködbe, hóba, jó a képminősége nagyon. De ahogy szürkület jön vagy totál sötét, elvérzik. Ha van utca világítás akkor szintén, nincs vele gond. Szóval tök tanácstalan vagyok.
    De most már mindegy is igazából hogy meg van az A500. Majd beszámolok róla mindenképpen!

    1920x1080 60fps van beállítva. Lehet hogy szintén hülyeség, de 30fps-el más lenne az eredmény? Bár kétlem hogy a 60fps okozná a túl sötét videót. Habáááár? Meg tudja esetleg valaki erősíteni hogy a 60fps okoz(hat)-e ilyen anomáliát hogy ennyire sötét a kép?

    A Xiaomi Yi Smart Dash Cam-hez nekem öntapadós korong járt de az hibátlan volt! Viszont a mostanihoz jár egy matrica amit a szélvédőre kell ragasztani, majd arra az öntapadós tartót, és abba a kamerát belerakni. Nem tudom mennyire lesz tartós ez a "spéci" electrostatic sticker-nek nevezhető dolog. De remélem nem fog leesni. :D

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák