Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    félisten

    válasz tobias40 #16797 üzenetére

    Hát ha 2 autóban szeretnéd használni akkor kell venni még egy GPS modult mivel keményen felragasztottad és egyébként sem ide oda cserére van az a ragasztás még a fóliánál sem. Szoktak árulni GPS modult volt múltkor aki ingyen felajánlotta.
    Lehet kapni rövidebb 90 fokos micro kábelt de akkor másik irányút keressél ha lefele lóg. A felragasztásnál meg szerintem figyelni kell mert ha a törlő lapát kieső részire ragasztod akkor igen csak gond lesz a képminőséggel mert nem lesz ami letisztítsa a bekoszolódott szélvédőt. :Y Esőről - havazásról nem is beszélve.
    Nálam csak kb 1 mp a késés a telefonra de akkor kijelzi a GPS adatokat és úgy is menti el, míg ha nincs a teló csatlakoztatva akkor csak a dátumot írja ki a képre.
    Szerintem meg a kamerán be van kapcsolva a wifi állandóan akkor amikor megnyitod a 70mai appot és elindítod megkeresi és csatlakozik a kamerához és lekapcsolja a saját kijelzőjét (ez nekem zavaró).
    A kijelzőt meg állandóan bekapcsolva hagyom, hogy lássak mindent amíg a telóra csatlakozik.
    A videó lejátszása mivel Mp4 formátumú bármelyik még a saját win lejátszó is megnyitja. De a VLC vagy akármi. A hanggal meg óvatosan mert a kocsiban elhangzó beszélgetést rögzíti.
    Nekem ezek jöttek le az első tesztútból és a lakásbani próbálkozásokról, de majd a tapasztaltak fognak gondolom írni.

    [ Szerkesztve ]

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák