Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    válasz Timer #11560 üzenetére

    bár ez csak egy sejtés - hogy amikor áll az autó, nincs felvételkészítés,

    akkor van felvételkészítés amikor áramot kap a kamera. ha egy olyan biztosítékon van, amin csak akkor van fesz, amikor beindítod az autót akkor a fenti állítás igaz. ellenben ha egy powerbankon van, ami ha kérnek ad áramot és semmi köze nincs ahhoz, hogy a gyújtás rá van-e adva vagy sincs, így az folyamatosan venni fog. (tehát egész éjszaka, amikor áll a garázsban pl)
    persze ezzel megspórolod azt, hogy ki-be kelljen kapcsolgatni mindig, de egyben folyamatosan meríti a pb-ot.

    az hogy úgy gondolod, hogy a hosszabb úton nagyobb a valószínűsége a problémának, mint a hétköznapi használatban megint téves, ugyanis pályán kevésbé fognak neked menni, mint a 3 kereszteződés alatt amit megteszel a rövid(ebb) utakon.

    a hardwire bekötés pedig nemhogy nem igényel egy autóvillamost, hanem egy minimális olvasási képesség kell csak hozzá. keresni kell egy olyan biztosítékot, ami csak akkor él, amikor az autót beindítod, venni egy lengőbiztosítékot, arra rákötni a hardwire-t és kész.
    Itt egy link ahogy ez a kedves hölgy a tragacsába beköti ;] ezt amúgy provokációnak szántam, ez még bonyásabb is, mert 3lábas a hardwire. de keres az ember egy másik videót és kész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák