Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz HUTCHDB #49852 üzenetére

    Alu szivattyú és 3 év komoly garancia, szerintem jól döntöttél.

    + AIex

    Nálam is halad az ügy, újabb adalék hogy a Comet 14-15 ampert ránt be állandóba, induláskor sokkal nagyobbat. Na a héten sikeresen leégetnem 3 hosszabbítót, 2-be csak a biztosíték, a 3. biztosíték csere után se ment. Direktbe a konnektorba dugva meg simán az automatákat csapdossa le. Új blokkokban a konnektorok 13 amperesek és alig van. Nálam a műhelybe 16 amperes, azt is levágja. A garázsba cseréltem 24 amperesre meg én kábeleztem, na azt nem vágja le, pöcc röff nyomás kapcsoló és kondenzátor csere óta. Mivel hosszabbító nem ajánlott komolyabb jetwas-hoz, nem megyek bele a részletekbe de elmagyarázta a szerviz hogy miért nem jó a motornak. És a legtöbb helyen kéne egy 50-80 méteres hosszabbítás, így most hogy a Comet nálam hibátlanul megy de máshol nem és szopatnak a konnektorokkal mert alig raknak ha egyáltalán, illetve nem szabadna hosszabbítani elektronika okokból se, illetve törvényileg se kéne 12,5 méter fölé mennem... Benzines lesz valószínűleg.

    [link] Ezt néztem ki mint olcsóbbik verzió. Semmi nem USA benne a nevét leszámítva. Ami jó hogy hihetetlen erős, 20+10 méteres magasnyomású tömlő, dobbal. Robusztus, kerekes, iparinak is használja sok cég itt.

    Ami kevésbé jó hogy vannak selejtesek, szoktak folyni itt ott, viszont a garancia nagyon erős. Azonnal küldenek minden alkatrészt ami tönkre ment postán, 3 napon belül nálad van. Ami itt megint rossz az hogy csak 1 év a gar, viszont utána is küldenek mindent csak akkor fizetős. [link] Pont ez az utolsó munkája vele de sokáig használta. Nekem a Comet megy havi 3 alkalommal ez menne havi 1-2 alkalommal mondjuk kb 1 órát. Néha van olyan munka mint a srácnak, akkor lehet hogy menne egy nap 4-5 órát de ez ilyen évi 1x. Nem ez a fő profilunk de ha valaki kéri megcsináljuk általában.

    Lehet bepróbálkozok vele és megveszem hozzá az Amazon kiterjesztett gart 3 évre :F

    Amennyiben Honda motoros iparit akarok az alsó hangon dupla ár, de inkább tripla ha hasonlóan erős kell...

Új hozzászólás Aktív témák