-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RP1980 #39608 üzenetére
Én vagyok az a hülye aki a kézi autómosóhoz vödörrel és samponnal megy mosni. Miután bevizeztem a kocsit, a vödör aljában van egy szarrá szakadt szivacs, arra a lándzsát és mehet bele a víz. Majd hozzá a saját sampon. Kézi mosás körbe. Ja előtte a lándzsa szárát is tisztára mosom. Miután kész vagyok egyszer, ez jön még egyszer.
A mögöttem várakozók arcáról szándékozom rejtett kamerás képeket készíteni.
A gépi kefét is ki szoktam mosni mert a küszöb alatt már azzal maszatolok. Miután kész a második vödrös mosás, jön az öblítés, viaszolás, és a cseppmentes öblítés. Egy szatyor mikroszálas rongy a csomagtartóba, a kiállás után ezekkel szárazra törlöm. Majd most ha eláll az eső egy kicsit szárad, így tuti nem lesz akkora por, megyek mosni és nyomok rá az AutoGlym-ből.
Szeretem csinálni, szórakoztat és a végén meg jó látni az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wuthering Waves
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.02. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest