Új hozzászólás Aktív témák

  • #01758976

    törölt tag

    válasz #71562240 #9034 üzenetére

    Menjen akkor itt.

    Továbbra sem látom (egy szerintem nem járható 3 úttal) értelmét.
    "
    Az előbb mutatott másik böhömnek pedig "sokak" számára túl visszafogottnak tűnik a mélye, mert azt Józsi a saját ízlése szerint tervezte. A háromutas minél nagyobb mélyének annál nagyobb tartalékja megengedi, hogy minél kulturáltabbra, összefogottabbra, tervezd. Cerwin-Vegától(!!!) hallottam háromutas, 30 centis mélyhangszórójút olyan audiofil kulturált sehol se kilógót, hogy sajnáltam, hogy arra a visszafogottságra ennyi anyagmennyiséget ráfordítottak, hehe."
    +1

    "Ellenpélda, szintén Puklics Józsinál követtem le Avalon klón létrehozását, amelyre némelyek azt mondták, hogy kicsit túlteng a felsőmélye, pedig inkább csak testes, de ez már ízléskérdés is.
    Szerintem neked már kilógósnak számít olyan is, ami egyébként normális, lineáris, főleg, ha használható akusztikába helyezik."

    +1

    "Irdatlan méretű mélytányérokkal is lehet úgy tervezni, hogy simuljon a mély - lásd példának, amit múltkor bemásoltam lancerboy számára, azt az Ethosz nagy böhöm háromrészest, az olyan "visszafogott", higgadt hangdoboz, mint egy kétutas monitor -"

    +1

    (de van teste a zenének. és persze szubmélyei is, de teljesen beleolvadva)."

    hát, nem tom

    Engem ez 2 miláért nem győz meg. Főleg meghallgatás nélkül , mert én még nem hallottam az Ethoszt. Minjá jövök, elment a kutyám

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák