Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Arch Linux
- Brave
- Windows 10
- XPEnology
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- DIGI internet
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Alternatív kriptopénzek Chia farmolás - (HDD/SSD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bini
tag
Sikeresen zárult a VTX HD4850 lecserélése, most már Sapphire HD4850 van.
Ennek örömére toltam is egy "3trémárkot" 1280x1024 ben performance-ra volt állitva
GPU score: 7436
CPU score: 4578(gondolom a cpu-m kevés a kártyához. )
Battletag: Bincsi#2140
-
Bini
tag
válasz RootRulez #19727 üzenetére
Haverom is ilyen kártyát vett , és neki is csak 700Mhz en ment a memória , de az az érdekes h nem is úgy nézett ki a kártyán a hűtés mint a neten fel lelhető képeken, meg így elég gáz h én is azért választottam mert mindenhol a referencia órajelekkel hirdették a kártyát és közben meg nem is úgy volt, de lehet h csak pechesek voltunk.
Már folyamatban vagy a kártya cseréje gigabyte-ra csak a különbözetet kell rádobni.[ Szerkesztve ]
-
Bini
tag
Sziasztok,
megvettem a VTX Radeon HD 4850-t és nem értem miért csak 700Mh-n megy a memória valaki megtudja nekem mondani itt egy kép [link]
-
Bini
tag
Sziasztok,
Úgy érzem eljött az ideje h lecseréljem a HD2600xt-m, valaki esetleg tud nekem hasznos információval szolgálni a VTX Radeon HD 4850-ről ( szabályozható e a ventilátora főleg az érdekelne mert ilyet szeretnék venni, 20k csak 2év garral).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest