Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz Blaze71 #3754 üzenetére
valamikor a tavasszal raktam össze isminek egy konfigot
Gyga P35 lap + E5200 + 2GB Ram +4830 512 Mb mindezt egy full HD Benq re
Dirt fullon felbontáson full beállításon gond nélkül futott
te pénztárcád te döntésedJa a gyerkőcöknek most lett összepakolva egy Asrock A780 + Phenom 710 + Hd 4850 512Mb +4Gb Ram
1280x1024-be Dirt NFS undercover zökkenésmentesen megy."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Raven18 #3615 üzenetére
A gép nem indulás kártya piros led probléma feljött az ASROCK A780GXH/128M topikba is.
Az X2-be a többi mag aktíválva van?Kendek forumtárssal azonos a konfigunk
Asrok A780 deszka + Phenom II710 AM3+ proci + HD4850.
Neki nem megy a 4. mag a prociba ,ha megpróbálja aktiválni akkor a leírt jelenség jön elő és csak a bios reset segít."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
-
bnorci71
addikt
Feladom
3szor letöröltem minden atis szoftver újratettem de a CCC akkor se elérhető.
Folyamatkezelőbe látszik, hogy elindul de semmiÖtletet szívesen fogadok
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Akkor elnézést
olvastam én hogy Vantage csak nem jutott el a tudatomig.Ez a Catalyst 9.7 rendesen megsz@patot illetve én magamat mert nem néztem, hogy vista én meg feltoltam Xp-re.
Mi lenne ha értelmezném is amit olvasok Hát igen 2 gépen egyszerre úgy hogy a gyerek tegnap délutántól meg már várja mikor tolhatja a játékot az új gépen"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Májsztró #3500 üzenetére
gyerkőc gépe én notin nyomom azon ritkán kell vga-t tunyingolni, így nem nagyon voltam képben mit/mivel/hogyan
Amíg ment elvoltam mellette
Igen most OC ba fut a 3dmark06 na meg a Phenom II 710 X3-ba is aktíválva lett a negyedik magígy már 12991pöty 11890 helyett
a proci tuningon még nem gondolkodtam. Csak kíváncsi vagyok hol van a gép vége. Aztán lehet visszaveszem alapra minek feszegessük ha a játékot 1280x1024 be elviszi alapon is
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Az Ati öntuningnak menniy idő alatt kell lefutnia?
Kb 10 perce megy a csíkos képernyő vagy 2x feketére váltott azon kívül semmi jele hogy csinálna valamit."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Gyerkőc gépe kezd összeállni. A vga kérdés nyitott még kicsit.
4850 512Mb vs. 1Gb ? az árkülönbség ~3-4eHuf
Illetve melyik márka itt inkább a hűtés hangja lenne a döntő
XFX, Sapphire, PowerColor, Gigabyte,
Az 1Gb-s ből csak a Sapphire fér bele a keretbe illetve az is kilóg de hát....Amibe dolgozni fog
ASROCK A780GXH/128M -17263
AMD Phenom II 710 AM3 -27287
GEIL Black Dragon 4096Mb DDR2 1066Mhz CL6 KIT -14050
HITACHI 500GB 7200rpm 16MB SATA2 -12475
SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 LITE PCIE -26811
FSP ATX-400PNF -7788egyenlőre egy 17" 1280x1024 Lcd lesz rajta ami szerintem, ha bírja akkor még ezt a konfigot kiszolgálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest