Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok
tag
Na most már biztos a szenzor a gond, bár nem értem hogy mehet ki egyik pillanatról a másikra Visszaraktam a gyári hűtőt (MSI 4850 OC) ami nem hűtött rosszul, csak a hangja nem tetszett, és pár fokkal még melegebb a kártya, pedig ezzel is olyan 40C körül volt alapon... Szerintetek BIOS frissítés/újrarakás segítene valamit, vagy ez nem szoftveres probléma lehet? Az a baj, hogy így elérheti az érzékelő szerint a kritikus értéket és lekapcsolhat. Ez ellen mit lehet tenni? Ezzel amúgy vissza lehetne küldeni garanciába?
-
wocsok
tag
Köszönöm a segítségeket! Egyik pillanatról a másikra mért 40C-kal többet. A bekapcsolás után egyből GPU-Z(ez kb. 30s), és már 78C. Szóval én mindenképp a senzorra gondolok, mert ennyi is marad, csak FurMark teszt alatt megy 100C-ra 98%-os terhelésnél. Ha 700MHZ-ig húzom, akkor is 100C
katt777: Sajnos ilyen hőmérőm nincs[ Szerkesztve ]
-
wocsok
tag
válasz katt777 #14374 üzenetére
Letisztítottam az előzőt, és műanyag lappal vékonyan lehúztam. Nem drága, de ezt használom a procira is, és eddig ezen is jó volt. Egyik percről a másikra álltak át a hőfokok Most megpróbáltam úgy, hogy felhúztam a GPU-t 700MHz-re, és szőrös fánk alatt ugyanúgy melegedett mint alapon... Teszt alatt érezni a borda melegedését, úgy 30-40C lehet a teteje... Valaki ötlet Az lehet, hogy a szenzor bolondult meg??
Hogy lehetne kideríteni 100%-ra, hogy az érzékelő rossz-e, vagy a hűtő van rosszul fenn?[ Szerkesztve ]
-
wocsok
tag
válasz Daffni2 #14371 üzenetére
Először jó volt, ami után tapintással ellenőriztem utána kezdett rossz értékeket írni... De azért most leszedtem (szépen pasztás volta a hűtő is ahogy kell) és újraraktam most megint, újra is pasztáztam, de ugyanaz van Mi lehet a gond? Azért melegszik, a borda, de pont ez az, hogy nem szabadna ennyit mutatni...
-
wocsok
tag
Sziasztok!
Most cseréltem hűtést a kártyámon (MSI R4850 OC) AC Twin Turbo-ra. Jól is ment minden máig, amikor bekapcsolt állapotban végig akartam nézni a bordák hőfokát tapintással is. (természetesen leföldelten...) Eddig 35C alap, és 50C körül voltak load állapotban a hőmérsékletek GPU-Z (meg minden egyéb) szerint. Tapintásra minden borda jéghideg, minden ok. Na ezután megbolondultak szerintem a hőmérők, mert 80C alap, és 100C körül a load hőmérsékletek. Találkozott már valaki hasonlóval? A hűtő jól van felrakva... -
wocsok
tag
Köszönöm a választ, még annyi, hogy találtam hasomló ventit, de a csatlakozója nem pont ilyen, erre pl egy 3pin-es, vagy egy CPU 4 pines pwm csatlakozó nem megy rá. Lehet hülye kérdés, de mindegyik vga-n ilyen csatlakozó van mint a képen? Az S1-nél olcsóbban akarom megúszni, gondolkodtam azon is, rábarkácsolok egy nagyobbat a hűtőn kívülre...
-
wocsok
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, órajelek, és fesz. visszavételében. MSI R4850 512OC a kártya, és nem veszi vissza az órajeleket. Az att már próbáltam, de nem szeressem, itt olvastam a profilos megoldást, de az nem működött. Nincs erre valami más megoldás, vagy esetleg valakinek egy 100% BIOS ehhez a karihoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest