Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika001
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg akinek ilyen 4850-e van el tudná küldeni valahogy a bios-át nekem? A techpowerupon nem találtam pont ilyet, az mvktech.net meg már nem túl naprakész
-
Lacika001
aktív tag
Lenne néhány kérdésem HD4850 cf-el kapcsolatban, remélem valaki tud válaszolni ezekre
először is P45ös lapban megéri? (8+8as PCI-e miatt kérdezem), a másik lényeges dolog a fogyasztás lenne, mivel nem egy nagy tápegységem van (gigabyte odin 470W-os)amit nem akarok lecserélni, akkor inkább nem lesz CF.(procim e8400).
Ami még érdeklene hogy CF estetén mennyit számít a memória, 1680ban játszok, gondolom már ekkora felbontásban is jobb lenne 2db 1gbos cfben élsímításhoz meg ilyenekhez mint az 512esek.
Sajna olyan tesztet nem találtam ami minden kérdésemre választ adna (pl az utolsóra). -
Lacika001
aktív tag
Nem túlságosan vagyok otthon a tuninghűtők terén.Esetleg valaki nem tudná megmondani hogy a Thermalright HR3 plus passzol e a hd4850re?
Gyárilag úgy kaptam a VGA-t hogy az egyik felfogatócsavar meg volt szakadva, sajnos a helyzetet sikerült tovább rontani így most kellene valami rá -
Lacika001
aktív tag
Valaki írta még régebben hogy tudja szabályozni a 4850es GPU feszültségét, de nem találom, szóval nem tudja valaki megmondani mivel lehet?
Egyébként megvan az 1GB-os Vapor-x és nagyon tetszik, 98gtx+ után öröm volt beszerelni, az mindig beleakadt valamibe, meg a két pci-e táp...
Mondjuk az első bekapcsolás kicsit fura volt, eléggé szemetelt a kép, gondoltam driverhiány, beléptem az everestbe az meg valami 1GHzes GPU órajelet írt ki
Gyorsan felraktam a drivert azóta jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest