Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissd01
tag
bocsi mobilról irtam és frissít magától.
[ Szerkesztve ]
-
kissd01
tag
hy!segítségeteket kérném.ma vettem egy accelo s1 hűtőt a 4850 mre.összeraktam,majd indítás után se kép se hang.megmozgattam a karit amitől a képernyőn szines csíkok jelentek meg.utánna pedig be ki kapcsol a monitor.meghalt a kari?:-( mit csináljak vele?
-
kissd01
tag
hy!segítségeteket kérném.ma vettem egy accelo s1 hűtőt a 4850 mre.összeraktam,majd indítás után se kép se hang.megmozgattam a karit amitől a képernyőn szines csíkok jelentek meg.utánna pedig be ki kapcsol a monitor.meghalt a kari?:-( mit csináljak vele?
-
kissd01
tag
-
kissd01
tag
Ez esetben remélem feltételezni,h a hűtőnek járt le az ideje mivel se csíkozódás se egyéb képi hiba nem lépett fel!
Köszönöm a segítségeteket! Kap egy új hűtőt a kicsike
-
kissd01
tag
Lassan 10 perce megy és 105fokig melegedett!A hűtő egyszer felpörög majd leveszi magát.Ezt csinálja kb 5perce.Elég beteg hangja van Meddig fusson a progi?
-
kissd01
tag
Hűtő kifújva.Furmark tesztet megcsinálom!
-
kissd01
tag
válasz belaazallat #13901 üzenetére
1 hete vettem ki a gépből.De nem tűnt piszkosnak
-
kissd01
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.Olyan problémám van,h a refhűtős giga 4850em azt hiszem haldoklik.A probléma nagy terhelés mellett jön elő(Avp3,BC2).A venti felpörög mint egy sugárhajtómű,majd egy pár perc és "No signal" felirat vigyorog a képembe!
Egy restart segít csak.A kari hőmérséklete 100fok fölé szalad... Vkinek vmi ötlet?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...