Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz VivienR #6729 üzenetére

    milyen tubus van a star adventureren? nem túl nehéz esetleg? bár ha lakásban megy...

    nálam az AZ-EQ-5 csinált hasonlókat, azután rájöttem, hogy kevés neki a delej/ áram/, hiába van 12 voltos akku-powerbank, ha merül a feszültség, az amperből veszi el ami kell, ilyenkor hajlamos akár 10 volt környékére is esni a feszültség.
    nálam a megoldás egy munka akkumulátor: 12volt 100 amper+ egy feszültség stabilizátor/step-up koverter/ 15 volt- 6 amperra állitva, és megszünt minden problémám.
    lehet nálad is kevés a feszültség, a powerbank nem mechanika meghajtására van kitalálva, az akkus ellemekről meg ne is beszéljünk: midkét lehetőség szobahőmérsékleten adja le a teljesítményének 80-85%-át. ha kiviszed hidegbe, már nem tudja leadni a megfelelő feszültséget-áramerősséget. ja és az akkuk feszültsége nem 1,5 volt, hanem csak 1,2. ezzel is számolj.
    példának felhozom a canon milcemet: 2 varta 3200-as akku, szobában 2 hét alatt sem merül le, kiviszem a hidegbe és 10 foto után siránkozik, hogy gyenge a feszültség.
    meg kell nézni a leirásban, hogy a star mekkora fesszel megy, és menyi amper kell neki. ehhez kell kalkulálni a telet. szerintem ha rendes autóaksiról hajtod meg, nyugodtan adhatsz neki 13 voltot és legalább 3 ampert. egy step up koverterrel mindkét értéket be tudod fixre állítani.

    most nézem 6 voltos a feszkója, akkor 6 voltos akku kell hozzá, legalább 7 amperosat vegyél, kb. 5-6k forint.

    [ Szerkesztve ]

    Teló: +36302105384 SW 120/600

Új hozzászólás Aktív témák