-
IT café
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Foglalt név #6620 üzenetére
Én nem vagyok több "évtizedes profi", de értem nagyjából a helyzetedet. A kérdés az, hogy ha szánnál rá lóvét, akkor az mennyi volna, mert van feljebb nyilván. Akár a végtelenségig, de ha kedvtelésből csinálod, amikor épp megihlet valami, és nem elvetemült megszállottsággal, ráadásul fényszennyezett erkélyről észlelsz, meg kémlelsz, akkor valószínűleg nem szeretnél elmenni több 100.000-ekig (bár ez csak pénztárcafüggő).
1-2 Hold- és bolygófotóhoz viszont nem feltétlenül van szükség milliókra. Van néhány elengedhetetlen komponense a minőségi asztrofotózásnak, de ez is inkább a mélyég témakörre vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest