- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- SUSE Linux
- Direct One (műholdas és online TV)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Vikusz77 #5590 üzenetére
"kölcsönkérnék valakitől egy mezei fúrógépet"
Igen, ezt már kigondoltam én is, pontosan ez fog történni.
"Nekem a hitachi jobban tetszik,"
Nekem is jobban imponál így kép, és paraméterek alapján. Te, mondd: A flexed kézbeillő (kézreálló) is? és igen igazad van: kézbe kéne venni a boltban, de hát Vén Pista boltja Kecskeméten van, én pedig nyíregyházi vagány vagyok. Járok ugyan menetrendszerűen oda, de akkor rendezvény van, ami hétvégére esik. Akkor ugye nincs nyitva a Vénszer. Ha odatelefonálnék előbb, az öreg ugyan hazavinné, h értemegyek este, de akkor meg már unfair dolog lenne azt mondani, h nem kérem, mert a makita fogása, állása, vmije jobb ennél.
"Hogy a motorféket miért hagyják ki a komoly fúrógépekből is"
Elképzelhető az is, h csak azért mert a fejlesztők agya le van reteszelve: Egy hagyományos fúrógépnek hagyományosnak kell lennie. Figyelemre érdemes epizód a személyautó történetéből:
Az öreg Benz úgy alkotta meg az első mercit, h egyszerűel a lovat kifogta a szekér elől, és a helyére tett egy benzinmotort, a bakra pedig a gyeplő helyébe egy kormányt. Elkezdte a sorozatgyártást, elvitte a kocsit egy bemutató vásárra. Ott egy gyerek megkérdezte, h a sofőrnek miért kell olyan magosan ülnie? És lőn: Benz lejjebb tette a sofőrt - egészen a kerék tengelyéig. Azóta van autó kinézete az autónak, mert addig lovasszekérkinézete volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest