Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
válasz L.Szilárd #2046 üzenetére
Hát igen ... a szomszédom egyébként rendes ember, csak vannak fura dolgai.
Köszönöm a javaslatokat, én is valami hasonlóra gondoltam.
A padlás már szigetelve van üveggyapottal. Arra menne a deszka, amre pakolni lehet.Én eredetileg arra gondoltam, hogy még megspékelem a szigetelést egy kb. 2-3 cm-es nikecellel, de azaz egér dolog elgondolkodtatott.
Van közöttetek valaki Debrecenhez közel? Mert érdekelne esetleg egy konkrét árajánlat.
Köszönöm!
/* Egy lelkes kontár */
-
L.Szilárd
csendes tag
válasz L.Szilárd #2046 üzenetére
Üdv!
Folytatnám a délután elkezdet írományomat. Vázlattal nem fogok, szolgálni, mert nincs erőm megrajzolni. De leírom mire is gondoltam:
Az említett deszkából csinálnék egy rács szerkezetet, hogy a Kálmán7 álltal felhozott problémát megoldjam. Ez a rács szerkezet úgy nézne ki, hogy a gerendákra merőlegesen állítanám a rács főtartó deszkáit, amiket 30-40 cm-es deszkákkal összekötnék olyan 60-70 cm-ént. Íg akár a szigetelés is megoldható, és ezt a rácsot deszkáznám be teljesen. A főtartó deszkákra merőlegesen lerakva a deszkákat, vagyis a gerendákkal egy írányba. A deszkák felvitele sem jelentene gondot, mivel ezek 2x0,1x0,025-ös deszkák. Ezeket zsaluzáshoz viszik, de Longeye elvárásainak tökéletesen megfelelnek.Várom a véleményeteket!
Csáó!
Csak faipari témában tudok segíteni. Sorry! :-) Nem vagyok programozó. Inkább majd én kérek SOS-t számítógépes ügyekben. :-P
Új hozzászólás Aktív témák
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest