- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
CharlieDrop #60562 üzenetére
Kicsit kevesebb, mint a két szám összege.
Miért nem állnál neki egyedül? Nyílván a nagy szekrények mozgatásához kell két ember, de amúgy semmi extra. Beszerelésnél az első napot ketten csináltuk, utána kovid miatt folytattam egyedül. Mire a végére értem, kiderült, hogy gyártási hibás a nagy munkalap, abból kellett cseredarabot kérni. Mire megjött, benyaltam én is ezt a nyavaját. De azért kész lett -
Winner_hun
félisten
válasz
thomgrande #60462 üzenetére
Ez (is) ki van találva.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tanuló 1.0 #60448 üzenetére
Festool MFT? Régebben mintha lehetett volna csak tetejét kapni. Kiegészítők nélkül is kapható.
-
Winner_hun
félisten
válasz
ViktorSz #60439 üzenetére
Jajj, ezek a műanyag sablonok. Nekem is van néhány, de rosszul látható rajta sokszor a sok kis rovátka. A kidudorodás / bemélyedés ilyenkor kap általam egy kis színt, mindjárt sokkal használhatóbb lesz. A Blum sablonját első használat előtt használhatóvá tettem. Nem hiszem hogy nem lehetne ezt gyárilag kivitelezni... A mélyedéseket itt még nem színeztem, mert nem volt kéznél tűfilc - de ha valaki sokat állítgatja a szélességet, akkor 1 darab fa ütközőt kell hozzá gyártani a kívánt méretekben, majd csavar kilazít, ütköző betesz, meghúz, majd a következőnél is ez a művelet. Úgy biztosan párhuzamos lesz.
-
Winner_hun
félisten
Szuper, köszönöm
-
Winner_hun
félisten
válasz
thomgrande #59561 üzenetére
Kép alapján ezek csupán sima fafúrók.
-
Winner_hun
félisten
Gardróbszekrény
Minden polc fix, alján világítássalA vezetékek elvezetése: [1], [2], [3], [4]
A melegfehér ledszalagok fekete alu profilba kerültek, fekete műanyag búrával. A fekete búra kis mértékben fogja vissza a led fényerejét - bal oldali szekrényben látható. -
Winner_hun
félisten
válasz
Donki Hóte #58235 üzenetére
Én láttam már szuvas forgácslapot.
-
Winner_hun
félisten
válasz
pacman_123 #57993 üzenetére
Beszállok én is [KLIKK]
-
Winner_hun
félisten
válasz
pbujna #57519 üzenetére
Van rajta lakk, látszik a képeken. Át lehet csiszolni, de iszonyat sok munka. Ha van hozzá türelmed akkor hajrá. Utána pác + lakk. Ha nem csiszolod vissza mindenhol fáig, hogy a régi pác ne látszódjon akkor foltos lesz, nem lesz szép. A marásoknál, különösen azok bütüjénél lesz sok idő a csiszolás.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kicsi kecske #55481 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
generatoros #49869 üzenetére
Csak bútorlapot / munkalapot vágtam vele, ott nem volt gond. Fához nem próbáltam. Vastag lap + nagyobb terpesztés + jó lapmegvezetés amikre szükséged van.
-
Winner_hun
félisten
Ilyen fogantyúhoz hol találok kivetőpántot? Ha blumnak van akkor figyelmetlen voltam a katalógus átnézésekor.
Fiókok szerelésére alkalmas.
Nyíló ajtók felső-, ill. alsó élére szerelve csak speciális pánt segítségével alkalmazható. -
-
Winner_hun
félisten
válasz
runner 125 #48708 üzenetére
Hagyjuk már a sorozatgyártott termékekkel való összehasonlítást...
Volt aki jött hogy a bauhausban a 20k-s ajtó le van értékelve 15k-ra, tudunk-e neki olcsóbban csinálni...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Doki16 #48632 üzenetére
Ha kívülről vágod akkor ebből a középsővel vágd. Ha belülről, akkor ennek az ellenkezőjével.
-
Winner_hun
félisten
válasz
macilaci78 #48382 üzenetére
Az utómunkák után. Elég tré a padló...
-
Winner_hun
félisten
válasz
pacman_123 #48371 üzenetére
Köszi
Csütörtök délután 3 körül lett kész az utolsó összeragasztása. Utána irány helyszínre összerakást elkezdeni. éjjel 11 körül hazaértünk, 3-ig olajoztunk. Pénteken fél 6-kor kelés, 6-kor indulás. Szombaton utolsó adag felpakolása, fuvaros elvitte, ami nem fért fel azt elvittük mi. 11 körül kezdtünk dolgozni, vasárnap hajnalig. Nem volt hajtás, ááá nem. Vasárnap reggeltől ma reggelig aludtam is egy jót (este 1x keltem fel enni) És ez csak az utolsó pár nap dióhéjban.
-
Winner_hun
félisten
válasz
pacman_123 #48367 üzenetére
Tegnap ~fél 6-kor végeztünk, 10-kor volt a templomszentelés. Épp időben. Nemrég keltem, az utóbbi 1 hónap igencsak kimerített... volt hajtás rendesen.
-
Winner_hun
félisten
válasz
thyeby #48230 üzenetére
Kontárság vagy sem a kézi élezés pont nem érdekel, kiválóan működik. Nincs időm 2 naponta élezőbe járkálni + 1 hetet várni amíg kész lesznek vele, annyi cserekést se éri meg megvenni. Ezt a munkát végigviszi a kés, utána majd meg lesz éleztetve + lehet veszek egy új kést. Mondok bátrabbat: a felsőmaróba való 35-ös fúrót is kézzel megéleztem (homlok- és hátlapszöget egyszerre), volt hogy naponta többször is. Muszáj voltam, nincs idő éleztetésre, raktárkészletet meg nem tartok, teljesen felesleges.
Azért teflonos mert az volt kéznél. Fújható fehér zsírom is van, de hogy hol azt hirtelen nem tudom.
-
Winner_hun
félisten
válasz
thyeby #30347 üzenetére
ezt a gépet egyáltalán nem kell karbantartani.
A kicsit lehet hogy nem kell, de a nagyot igen. 2-3000 lyuk kifúrása után a fogantyúnál már nagyon nehezen lehet tolni, szorul. A gép végénél való tolással megy simán. Kis teflonos WD40-et kapott, megjavult. Azóta többször is fújtam rá mert egy idő után elkezd szorulni. A fúrószára szerencsére kézzel élezhető, így nem kell olyan sűrűn éleztetni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tibicsucsu #48216 üzenetére
Valamennyi felárért bármilyen színt kikevernek - elvileg a vékonylazúrból is. Kérdezz rá.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tibicsucsu #48214 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
thyeby #48187 üzenetére
Bemarás nélkül nem is lehet használni.
Fog az ajtó így is görbülni, de pont fordítva - ha szembőlnézed az ajtót akkor enélkül középtájt, vízszintesen lesz görbület, azt orvosolni lehet a vasalattal, de utána függőlegesen, az ellenhúzó vasalatnál fog meghajolni mert ott eléggé ki kell könnyíteni az ajtót. -
Winner_hun
félisten
K-s piher szorítója van valakinek kölcsönbe? 2-4 db-ra lenne szükségem 3-4 hétig. 30 cm hosszú lenne a legjobb, 60 cm-esnél hosszabbat nyűg kezelni. Felhívtam ma egy rakás céget, senkinél sincs raktáron. Felhívtam a nagykert, össz-vissz 2 db 60 cm-esük volt, azt kiszállíttattam kiskerbe és már el is hoztam. Meg tudom így is oldani a feladatot de csöppet kényelmesebb / haladósabb lenne a munka több db-bal...
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
indianjoe23 #47904 üzenetére
Páros tiplifúróból kiveszed az egyik fúrószárat, máris jó.
-
Winner_hun
félisten
válasz
nullpoint #47649 üzenetére
Iskolában se mindig mindent úgy tanítanak ahogy az van. Nálunk is beszélt baromságot némely tanár, pl. ajtónál és/vagy ablaknál a festékrés (vagy mi volt az általuk hangoztatott "pontos" neve, már nem emlékszek rá) volt az egyik borzalom.
Ugye próbáltad már hasítóék nélkül ugye? Utána próbáltad a szélesebb hasítóékkel is ugye?
Ebből csak a vékonyabb hasítóék maradt ki, de sebaj. Vágd a vastagabban, nekünk jó lesz a vágásképnél kicsit vékonyabb is, az is megakadályozza a visszavágást, annyit nem húz össze az anyag hogy a fűrészlap ne tudja magának kiszedni a felesleget és legalább nem kell a hasítóékre ráfeszült anyaggal pluszban küzdeni. -
Winner_hun
félisten
Ha vastagabb a hasítóék akkor szorulni fog az anyag, ha se nem nyit, se nem zár és nem tud hajolni az anyag. Ha egy kicsit vékonyabb az anyag és nagyon összezár az elvágott anyag, akkor se fogja a fűrész visszavágni az anyagot, mert a hasítóék miatt csak tizedmm-t tud összezáródni az anyag, azt pedig kiszedi a fűrészlap. Ha sokkal jobban zárna ÉS nem lenne hasítóék, akkor vágná vissza az anyagot.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #46750 üzenetére
Porszívó motorjában is elfogyott a kommutátor. 4 éve vettem, használtan. 1x cseréltem benne szénkefét, az előző tulaj egyszer se. Rengeteget megy, jól bírta (2010-es gép). Tartalék motort pár hónapja bespájzoltam (néha kihagyott, a szénkefénél volt érintkezési probléma, akkor láttam hogy már nem sokáig fog menni), miután a hazai ártól dobtam egy hátast (50k vs. 17k+szállítás, nem mindegy).
Ctl 26 -
Winner_hun
félisten
válasz
Szalmakutya #47394 üzenetére
Átmérője? Nem tűnik annyinak.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
kavalkád #46896 üzenetére
Az elején csapágyra vagy valamilyen elektronikai bajra gyanakodtam, mert nagyon ütemesen volt hangja. Aztán erősödött és össze-vissza csörömpölt. A motor végén lévő hűtőventilátor volt lelazulva, lecsúszva és a ventilátorvédőbe néha beleért. Azt visszatettem a helyére, azóta semmi különös zaj nem jött a gépből.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Grizzlu #46882 üzenetére
Alá. Tőlük vettem lapszabászgépet. Az első megtekintéskor észrevettem hogy a körfűrésztől nincs az elszívás csöve a gép csatlakozójához elvezetve. Azt mondták bekötik - ez még a raktárban volt.
Pár nappal később szóltak hogy lehet menni megnézni, átnézték, jó a gép. Az elszívás nem volt bekötve - lefelejtettük - de megcsinálják. Amikor elhoztam addigra valóban bekötötték. Körfűrész hatalmas nyekkenéssel indult és elég rendesen rezgett is. Kicserélték az ékszíjat, jó lett (néha ismét kis nyekkenéssel indul, ez van). Hogy ezt miért nem maguktól csinálták... majd elhoztam. Martam vele, nem túl sokat és nem is nagy késsel, a maró motorja eléggé felmelegedett. Ez a vásárlás után pár héttel. Jeleztem telefonon, majd helyszínen meg lett állapítva hogy tényleg, ez így nem jó, leszedtük a motort, elvitték, javítva visszahozták. Elektromos baja volt, befogott a fék vagy mi.
Elkezdtem használni körfűrészt, nem sok használat után ezt produkálta. Elküldtem nekik e-mailben a videó linkjét, azóta is válaszolnak...
Kellett a gép, így használtam, lesz ami lesz. Ezen már jobban hallatszik hogy valami nem jó. Nekiálltam, megcsináltam. Lehet tippelni, hogy mi volt a gond.Más is mesélt már róluk, volt akinek rosszabb tapasztalata volt. Az hogy a maró motorja melegedett... nem pörgetik sokáig, tán nem akkora gond, működik, nem hosszú távon tesztelik. Szóltam, javították, rendben. Az, hogy a körfűrész indítása és rezgése az első próbánál rossz és úgy szólnak hogy kész van, kipróbálható, már inkább probléma az e-mailben jelzett hibával együtt (megtekintették a videót, nem is 1x, csak nekik küldtem el a nem listázott linket, eddig más nem is láthatta).
-
Winner_hun
félisten
Vettem új forgórészt, 18 900 pezó volt. Más baja jelenleg nincs, ismét megy rendesen. Hátsó keréknél nem láttam kölönösebb kopást és csapágy se tűnt rossznak. A bordás szíj mintha új lenne, az azt hajtó kerekek is teljesen rendben vannak. 7-8 garnitúra szénkefét bírt a motor.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #46750 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elfelejtettem a film címét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iOS alkalmazások
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest