- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
JánosIstván
csendes tag
válasz
Vikusz77 #7590 üzenetére
Szia!
Igen a centiméter az valóban milliméter lenne, a súlyára rosszul emlékeztem ezek szerint. Igen emberek is tartózkodnának benne természetesen, ezért gondolkozom, hogy a tető részét nem terhelem le a gipszkartonnal. Az oldalát meg be lehet vele vonni belülről, kicsit stabilabbá teszi legalább. Sajnos én úgy tapasztalom, hogy a mostani építész fórumok eléggé be vannak dögölve, de ha valaki tud egy működő fórumot és be is linkeli, azt megköszönöm. Amúgy szél tekintetében a szívó és tolóerő valóban nagy nagy tehernek számít, de én úgy tudom, hogy a jurta meglepően nagy szeleknek képes ellenállni éppen a formájából adódóan. Egyébként a tetőnek nem kell kibírnia olyan terheket mint például a cserép, mert itt csak fóliák vannak. Így egyedül a havat kell elbírnia. Kívülről egy fóliával vonnám be télen amiről jó esetben simán lecsúszik a hó. De a lécezésre is kíváncsi vagyok, hogy mit bír el majd 5 méteren a riglifa. Mert ha valakinek van ezzel kapcsolatban ismerete és tud konkrét méretet javasolni akkor valószínűleg megfogadom a tanácsát. Házaknál szarufákat használnak ami 75mmX150mm ez biztosan elbírná, de szerintem ez már túlzás lenne pláne 50centiméterenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest