Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madmax81
aktív tag
válasz thyeby #24449 üzenetére
Madmax81 fórumtársunk évek óta ki nem hagyja ezt a vásárt. De most nem nagyon dugja ide az orrát.
Jó volt az idei vásár is , de engem egy halotti torra vagy egy temetésre emlékeztetett , eldugott hátsó csarnokban volt a faipar , dél előtt 10 óra körül alig voltunk kb 10-15 en a csarnokban látszik hogy haldoklik a szakma , a standokon sem lehetett sokat csemegézni szegényes volt a kínálat és foghíjas " üres részeket úgy próbálták betömni hogy egy standot minden oldalról körbe lehetett járni , alig volt kiállító így hát nem is fényképeztem , bementem a Felder standjára megnéztem az F-700 marógépüket élőben is amit nemsokára még ebben a hónapban kiszállítanak nekem ez volt a fő célom hogy megismerjem az üzletkötőt és beszéljek vele személyesen .
Persze a Dewalt márka forgalmazóknak már régen megígértem hogy mindig veszek tőlük valamit most sem tettem másként majd rakok fel képet később a vásárfiáról .Érdemes azért kimenni sok ismerős arcot lát az ember és hűséges látogató vagyok minden évben legyen az Sopron vagy BP a kiállítók megismernek baráti hangon beszélhetünk és baráti árakat is mondanak valahol áfa nélküli áron vásárolok már évek óta és áfás számlát kapok a termékről
Szakmailag is fejlődik az ember új dolgokkal szembesülők mindig tanulok valamit és egyben barátaimmal jól érezzük magunkat és egy pillanatra elfelejti az ember a rohanó melós éjszakázós napokat .
1956-2010 07.22 Varga László
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest