- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
ha filet nézni is akarsz róla, kipróbálnám, hogy az xbmc parserei működnek-e még. kodinál voltak ráncfelvarrások az utóbbi években, és pl. az én 202te-men már nem működik mindegyik parser.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Gawamatsu #114 üzenetére
oké, nem volt világos.
nincs kodi a 202te-re, sem 304t-re. az asustor nem portolta ezekre a modellekre. a régi frodós xbmc van, a vele együtt kiadott scrapperekkel. viszont a feeder oldalon (tvdb, stb.) megváltoztatták az apikat, így a scrapperek nem tudnak oda felcsatlakozni.
a youtubeozás is felejtős rajtuk, miután a google valamit változtatott a hardveresen gyorsított lejátszáson, ezekhez a procikhoz már nem készített az intel új drivert, szóval a natív youtube klienst is leszedálta az asustor, a chromeon keresztül meg szaggat a lejátszás. chromiumot meg szintén nem portoltak ezekre a modellekre.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Gawamatsu #117 üzenetére
youtuberól volt szó. és ugyanazért, amiért filmet nézni, hogy ne a több száz wattos fogyasztású gépet kelljen búgatni egy egyszerű mozizásért/youtube videóért.
-
nagyúr
ez most ugye csak vicc, igaz?
nem azért vettem xbmc-s nast, hogy utána vegyek még egy kütyüt ugyanerre. ha egy sima hálózati merevlemez kellett volna, veszek egy synologyt, vagy összerakok egy mitx gépet erre egy buta smb share-rel. bár végsősoron lehet, hogy ennél fogok kikötni.
dl szervernek meg annyira nem kell erős proci, hogy nálam a router csinálja (4éves wdr-4300, atheros procival).a transzkódolás meg mindenkinek a mániája, de nekem nincs rá szükségem.
-
nagyúr
szia,
sajnos ez ilyen. amit minden további nélkül visz, azok a 720p filmek nem-hd hanggal. az az elb@szott proci, amire az asustor felépítette ezt nast (intel atom ce5310 powervr igpvel) erre képes. talán a 30x széria többet tud, bár abban is ugyanez a proci van, csak 400mhzvel magasabb frekin jár.
-
nagyúr
bejött az as202te-nél is. tegnap megnéztem a spectre-t, ma reggel a gyerek az énekelj!-t, és nem csúszott/szaggatott. hd hanggal még nem néztem.
valószínűleg megvan a megoldás az xbmc frodo elaggott scrappereire is, de ez még nem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
eeegen, ezzel szívok én is. sajnos a frodo (xbmc 12.3) után a themoviedb apija frissült. ekkor az xbmc stable már a következő verziónál tartott (ez a gotham), és ezt az scrapper fejlesztői a frodós verzióba már nem portolták vissza. sajnos a 202te-hez az asustor már nem készített gothames xbmc forkot, szóval mi meg így jártunk.
a workaround az, hogy a gotham scrapperét letöltöd (http://mirrors.kodi.tv/addons/), felscp-zed a nasra, és az xbmc-t elindítva kézzel befrissíted. így lesznek filminfóid, de nem lesznek poszterek.
még molyolok vele, hogy melyik fileokat kell letölteni, és frissíteni.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
na, amit eddig meg tudtam álmodni a következő.
két file-t kell letölteni, és kézzel zipből installálni:
innen ametadata.common.themoviedb.org-2.16.0.zip
-et, és innen ametadata.themoviedb.org-3.9.5.zip
-et. így lesznek posztereid és fanartjaid is. ami még mindig hiányzik, hogy a gyűjteményeknél nem fogsz tudni hozzáadni netről posztert és fanartot.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest