Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
ASUS RT-AC87U
Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz TomBond #4040 üzenetére
Szerencsére én sem ismerem a pontos árulkodó jeleket, és mivel a cél az, hogy egy botnethez csatlakoztassa a felhasználó hálózatát, nagyon valószínű, hogy a hekkelés próbál titokban maradni.
Ha a szolgáltatói eszközöd routermódban van, akkor nincs gond, mivel magáig az AC87-ig nem ér el a támadás.
Ha viszont bridge/modem üzemmódban -- na, akkor azonnal húzd ki, és ebben a felállásban ne használd tovább.
Amint többet tudok, szólok -- csak éppen sajnos van mivel küzdenem nekem is éppen.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
stigma
addikt
válasz TomBond #3668 üzenetére
(#3667) Pistivi :
(#3668) TomBond : Általában ami jól működik nem szoktam csesztetni, viszont most eléggé szar így a helyet. Szerintem várok vele 1-2 napot hátha megjavul, úgy sem lesz időm sokat netezni, viszont ha nem javulna meg jön vissza a régi FW.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz TomBond #3552 üzenetére
Flash meghajtó vagy USB-s házban merevlemez?
PC-re dugva kipróbálnám. Ha PC-n megy akkor a szerver központban kikapcsolnám és újra be a lemez megosztást. Megpróbálnám mindkét USB kapun. Lehet, hogy a csatolófelület makkant meg, még ha ez nagyon ritkán is fordul elő. Ha így se akkor tennék rá jelszót is.Ha továbbra se akarja az intézőben látni a \\192.168.1.1 (vagy ami nálad a router IP-címe), akkor megkínálnám egy gyári beállítások visszaállításával. Az szinte minden gondot megold. De én nagyon várom a 384.12.2-t mert végre 1000 év és frissítés óta a hálózati kliensek listáján a megfelelő ikon kerül az 5G-s wifin lógó eszközök mellé.
[ Szerkesztve ]
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz TomBond #3550 üzenetére
A 384.11 se volt teljesen oké nálam de ott egy pár nappal később jött a 384.11.2.
Én is feltettem azt a 384.12-t de nálam a hálózati térkép (vagyis a kezdőlapon) a login után néhány másodperccel "az internet lecsatlakoztatva" státuszba vált a grafika. Ettől függetlenül van net, de pl a Download Masterben a torrentek negyede az ami a elindul a többi az szerver oldalon nem is látszik. Én 1 nap után inkább visszatettem a 384.12.2-re. Az atom stabil, és nem voltak vele ilyen vicces, a laikus számára megmagyarázhatatlan anomáliák.
[ Szerkesztve ]
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
titán
válasz TomBond #2985 üzenetére
A DIGI esetében melyik IPv6-os beállítás lenne a helyes?
A DIGI-s 1000-es netnél ki milyen beállításokat javasol még?
Beállítani így kellene.
Nézz be a Digi-s net topikba.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
ArthurShelby
addikt
válasz TomBond #2592 üzenetére
2. A telefon ac-s wifis? Ha ac-s is valószínűleg csak egy wifi antenna van benne, szóval nem meglepő (bár a telefon típusa sokat segítene).
1. Nem használsz esetleg valamilyen reklám blokkolást (pl egyedi dns)?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
titán
válasz TomBond #2565 üzenetére
Tehetsz vele egy próbát.
Simán frissítéssel felmegy mivel gyári alapú, előtte és utána csinálj egy-egy reset-et.
Ugyan úgy vissza tudod tenni a gyári ahogyan a Merlin-t is feltetted.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz TomBond #2081 üzenetére
Én egy ismerősömnél próbáltam ezt, nem működött. Vagyis 1 gépen ment a nyomtató, a többin nem. Bár, már tegnap hívtak, hogy azon a gépen sem megy, amin eddig igen. Amin működött, azon sem ezzel a módszerrel.. Ott érdekes volt, mert lefutott az EZ Printer, és ment.
És, igaz, samsung nyomtató volt. De, hiába csináltam bármit, nem volt hajlandó menni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
TomBond
aktív tag
válasz TomBond #2076 üzenetére
Köszönöm a nyomtatóval kapcsolatos hozzászólásokat! Tegnap találtam egy leírást a neten amivel sikerült beállítanom, és azóta is működik. A lényeg, hogy a Windowsban kell beállítani a nyomtatószervert.
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
ArthurShelby
addikt
válasz TomBond #2076 üzenetére
Ez anno nálam is így volt (igaz másik asus routernél). Tökéletes sosem lett, nem tudtam használni ezen funkciót. Ráadásul így a scanner funkció ki fog esni. (Én végül vettem egy wifis nyomtatót, úgy is kellett a kétoldalas nyomtatás)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
MODERÁTOR
válasz TomBond #2072 üzenetére
Hirtelen nem esett le, bocsi (nem használok Windows-t).
Linux alapú rendszereknél nincs semmiféle meghajtó betűjel. Általában az automatikus csatolások a fájlrendszer címkéjén alapulnak, a routeren a partíció a /tmp/mnt/<címke> könyvtár alá kerül.
De ha jól gondolom, akkor te Windows alatt szeretnéd a megosztást fixre állítani egy betűjellel. A hálózati meghajtó csatlakoztatását kell előhívnod, az alap fájlkezelőben megtalálod. -
Manka76
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest