-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
BB9000 #25226 üzenetére
Nem egészen értelek.
AiMesh-ben a node-okon a paraméterek állíthatósága a fő routerrel való kommunikácóra korlátozódik
Ne akarj olyat, amit nem lehet
Dehát lentebb írtam, hogy az EBA63-on be tudom állítani a sávszélt, és a frekit. Akkor hogy korlátozódna csak a routerrel való kommunikációra!? Az AX55 esetén lehet,, hogy így van, de az ExpertWifi szerintem nem u.a. Mondjuk én először a router wifi beállításai közt kerestem ezt az opciót, nem az Aimesh résznél, de mivel az EBG15 csak router wifi nélkül (csupán az SSID, biztonság, jelszó beállíátások vannak benne + egyéb típusú wlan hálózatok kezelése - IoT, publikus, vendég stb.) így gondolom az ilyen egyéb wifi specifikus dolgok az AP-n keresendők. Azt hozzáteszem, hogy olyan sok beállítási lehetőség nincs (ami a wifit illeti), mint előtte a sima RT-s routereken.
De visszatérve a problémára, lehet hogy az AX55-öt is lecserélem EBA63-ra, hogy egységes legyen akkor már a rendszer. Amazonon jó árban van, az EBG15-öt is ott vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest