-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
limpi
aktív tag
Még lenne egy lame kérdésem:
Jól gondolom, hogy az RT-AX86U három antennáját mind felfele állítva (tehát ahogyan a marketing fotók többségén látható) érdemes használni, ha csak földszinti szobákból csatlakoznak rá?
Erre az egész függőlegesre gondolok (merthogy a készülék egyébként kicsit döntött ami gondolom csak design miatt van):
(Nemrég olvastam olyasmit, hogy a két szélső antennát akkor érdemes kb. 45 fokban eldönteni, ha emeleti szobákból is akarják használni.)
Vagy ha nem jól gondolom, akkor milyen antenna elrendezés ajánlott 3 antennás router-nél, ha csak földszinti szobákat kell ellásson?A régi RT-N18U router-em antennái egyébként mindig is úgy voltak beállítva, hogy a két szélső kb. 45 fokban eldöntve, a középső meg felfele állítva. De lehet, hogy végig helytelenül és jobb lett volna a vétel a távolabbi szobákban, ha mind felfele áll...
(A csatornákkal szórakoztam anno, amikor beállítottam, de az antennák döntögetésével már nem igazán...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OpenMediaVault
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest