Hirdetés
-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
válasz Intruder2k5 #19698 üzenetére
Pláne hogy azok a routerek merlin által nem is támogatottak...
Remélem jól láttam a listát....ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
MODERÁTOR
válasz szaboi6512 #19697 üzenetére
Ha most vette a routert, és nem tudja mi az a Merlin, akkor úgysem valószínű, hogy Merlin van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz lenovomen1 #19696 üzenetére
Firmware-nél látható, akár felül is.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Madoc
veterán
válasz lenovomen1 #19690 üzenetére
Ax58u v1-en mutatja merlin fw-vel
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
kpityu2
őstag
válasz lenovomen1 #19690 üzenetére
Nekem se mutatja. Elvileg egy buborékban lehetne megnézni így: [link] , de a buborékban csak a MAC cím, térerő meg a gyártó van. Elképzelhető, hogy csak bekapcsolt szülői felügyelet mellett figyeli.
[ Szerkesztve ]
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
cyber86
őstag
válasz Doky586 #19689 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor a lényeg az, hogy ami lejön kábel a pcmre arra kössem az új routert és kapcsoljam ap üzzemódba és akkor semmi hátránya nincs sebesség meg válaszidő romlás nem lesz így a pcmen? Már csak azt kéne tudnom, hogy megéri-e az RT-AX57 vagy inkább az RT-AX55-öt vegyem?
-
lenovomen1
lelkes újonc
Sziasztok! Vettem egy asus ax1800u routert a wifi kliens listában nem látom, hogy hány órája kapcsolódott fel egy eszköz. Ax-53U -ban ugyanúgy nem látni? Másnak működik a funkció?
-
MODERÁTOR
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Volna egy olyan kérdésem, hogy szeretnék az alsó szintre egy routert beiktatni, hogy legyen lent is wifi. A fenti szinten egy RT-AC86U router üzemel és sajnos van egy szoba az alsó szinten ahova nem jut el a wifi. Viszont abba a szobába van az én gépem kábellel össze kötve a fent levő routerrel és az volna a kérdésem, hogy ami lejön kábel a gépembe arra kéne rákötni az új routert vagy helyezzem el az alsó szinten egy optimális helyen és kábel nélkül ai-meshbe úgy használjam? És akkor a másik kérdés még, hogy AX55 vagy AX57-et választanátok? Az alsó szintre a wifi telefon miatt meg egy tv okosító miatt kéne. A válaszokat előre is köszönöm.
-
MODERÁTOR
-
De a régin nem volt neki az?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Braien724
csendes tag
Sziasztok,
Szükségem lenne tanácsra.
Vettem egy TUF AX6000 routert.
Csatlakoztattam egy HDD azt ami a régi routeremen RT-AC66U B1 használtam.
Azon gond nélkül működött de az új 6000-en állandóan lekapcaolódik a hdd filmnézés közben!
Szerintetek mi lehet a gond?
Lelassul a hozzáférés, megszűnik a kapcsolat, eltunik a meghajtó, újra indítás sem igazán oldja meg.Köszönöm a segítséget előre is!
Braien -
blakey
titán
válasz Geresics #19679 üzenetére
WD Elements-ről csak olvastam, nem írtak rosszakat, régen volt MyBook-om, teljesen jó volt. Külső ház és táp szempontjából mindenképp olyat válassz, ami önmagában is képes ellátni a HDD-t.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Geresics #19677 üzenetére
Purple jobb, csendesebb, nem parkolgatja a fejet, nem kell foglalkozni vele. Redeket lecseréltem Purple-le, majd a bővítés is Purple lett, mert jobb, többéves tapasztalatom alapján, nincs kamera, csak a NAS-ban teszik a dolgukat, úgy viselkednek, mint egy normális HDD.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Geresics
addikt
válasz Dr. Gonzο #19675 üzenetére
Köszi!
WD RED-et néztem, mert a Purple a marketing bullshit szerint kamerához való (folyamatos írás Loop-ban), a RED pedig a NAS-okhoz, és 1 év múlva akarok a most még felújítás alatt lévő házba egy NAS-t 2 HDD-vel tükrözve!Féltem, hogy az 5200 RPM kevés a 4K tartalomhoz. Nem az?
Van tippetek HDD tartóra, amibe betehetem a HDD-t, és amit csatlakoztathatok utána a Router-re?
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
ejj, annyiszor írtam át a mondandómat, hogy megpróbálom fejezetekbe szedni!
1.) Előzmények.
Volt egy ASUS (talán) N56U routerem, amin volt egy 2.5"-os 500GB-os HDD. Ez a router torrentezett a Download Manager gyári ASUS alkalmazással. Akkoriban a FullHD tartalmat a kábelen keresztül csatlakozó PC-n néztem, és mindenk frankón működött!
2.) Fejlemények
Munkám miatt ki kellett alakítanom egy Bp-i lakást is, ahova vettem egy egy ASUS RT-AX58U routert (talán V2), és egy LG OLED55C2 4K TV-t, de ezek WIFI-n keresztül csatlakoztak. A PC-m is vittem, és azon ment a torrentezés, a filmek megosztása Serviio progival történt, így nem kellett összekötni a PC-t a TV-vel még a 4K formátum miatt sem.
Most a PC hazajött, de a TV és a router maradt.
3.) Igények
Szeretnék egy új külső adattárolót (HDD/SSD) a routerhez, amire tudok a DM segítségével videóanyagot tenni, és ezt szeretném a TV-n megnézni. A routerre MacBook Air-rel csatlakoznék (nem bővíthető a háttértárja, és a MacOS fájlrendszere is fura a windowshoz képest), ezzel tölteném fel rá a .torrent fájlokat.
4.) Kérdések
a.) Működik még a Download Manager az ASUS routereken? (Pár éve belengették, hogy meg fog szűnni, de nem követem a témát.)
b.) Milyen HDD-t, vagy SSD-t javasoltok erre a célra? A router sosem lesz kikapcsolva, az adattár sosem lesz leválasztva róla.
c.) Mit kell beállítani a videók megosztásához, hogy azokat a TV el is érje? A router és a TV között a WIFI van, kábelezés nem megoldható (albérlet), közöttük 1 fal van, de ez nem volt akadály a PC-s megosztásnál sem!
d.) Egyáltalán jó topikban kérdezem? Azért ide írtam, mert anno itt javasoltátok mindkét routert, és gondolom az itteni topiklakók ismerik a legjobban a routert, ami a lelke az egésznek. Igyekeztem minden fontos, és nem fontos adatot megadni. Nyilván sok a felesleges benne, de így nem kell visszakérdezni gondolom!Minden segítséget, ötletet, tapasztalatot szívesen veszek!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Hali ASUS RT-AX86S-ben az TCP MSS clamping hol állítható?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem egy antennát a Huawei e3372h stickhez
Most tartok ott, hogy valahogy mérni kéne, milyen irányba/hova helyezzem. A stick egy Asus rt-ax53u routerhez csatlakozik. Letöltöttem pár appot, de azok csak a wifi kapcsolat erősségét mérik (hány méterre vagyok a routertől stb).
Hogy tudom kimérni, hogy mennyit javított az antenna, és hova kéne helyezni? A TP-linknél legalább egy signal szrength-et láttam az admjn felületen, itt viszont nem
Köszi! -
Topikgazda
-
huan
őstag
Sziasztok,
Asus RT-AX92U, WAN-beállításoknál a NAT-ot és UPnP-t ki kll kapcsolni? -
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ma kaptam a csere ONT-ot a Telekomhoz. Gyakorlatilag kicseréltem a régivel (nem ugyanaz a típus) és minden működik utánállítás nélkül. Viszont a PPPoE PT (gondolom ez a passtrough rövidítése) nincs bekapcsolva. Anno azt mondták a Telekom topikban, hogy azt be kell kapcsolni, hogy saját routert tudjak használni. De most enélkül is megy az AX58U AP módban. Mit csináljak? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
huan
őstag
Sziasztok,
Elbizonytalanodtam az itthoni hálózati beállításokon, hogy nem a legjobb.
Jelenleg így van(piros=NAS, alatta ONT): Telekom ONT-n a Nas és az itthoni wifi router külön, de ilyenkor a routerben "a tűzfal-, IP-megosztás és NAT funkciók alapértelmezés szerint le vannak tiltva."
Ha "Vezeték nélküli router mód"-ba lenne a router" akkor az ONT-ben mit kell állítani?
Köszi
-
kpityu2
őstag
válasz sto1911 #19660 üzenetére
Kicsit utánaguglizva ebédidőben, nincs egyértelmű válasz. Interferenciától, FW hibáig minden fel van sorolva. Általában az a javaslat, hogy célszerű kikapcsolni a 2.4 GHz-en minden extra fícsört: multimimo, beamforming, védett kezelési keretek és 20 MHz-re állítani. Szóval lebutítani teljesen alapra, mert a kínai okoseszközök nem mindig tolerálják ezeket.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
sto1911
veterán
válasz blakey #19657 üzenetére
Mindent kipróbáltam, amit a neten találtam meg ajánlottatok, illetve más is járt így. Az eszközök jók, ugyanis másik routerrel szépen működnek. Ha később nem fognak, be fogom írni, csak hogy tudjunk róla. 2 méterre, fal nélkül volt rálátása az egyik eszköznek, és ugyanúgy szar volt. Az egyik linken másik routerrel volt ugyanez a probléma, olyanra cserélte, mint ami nekem van, és nála jó lett... Nincs kedvem tesztelgetni amit a gyártónak kellett volna, főleg ha még én fizetek érte.
Ehhez miért kellene manualt olvasni? Szabványok vannak, és pont azért léteznek, hogy ne kelljen olvasgatni meg konfigolni egymáshoz a dolgokat. Ha nem tudja az Asus a szabványt teljesíteni, akkor húzza le magát a klotyón. Mindezt egy 40k-s routeren. Ne vicceljünk már, nem spéci, világszerte 17 embert érintő dolgokról beszélünk. És most ott tartok, hogy lényegében 2 routert tartok fent, hogy legyen 5 db okos konnektorom... Nevetséges.
Netezni elég, de ahhoz meg drága.
Ha a Synologyd mondjuk spórolt a hardveren és amiatt történt a zavarás akkor igen, soha többet Synology. Az Asus is vagy a hardveren vagy a programozókon spórolt. Hasonló okokból nem veszek semmit amihez az Amdnek van köze, mert állandó szopással járt. A Microsoft se tud rendesen megírni egy sima játék letöltést sem az Xbox appjukban, azóta azt is kerülöm, mondjuk nem nehéz, ahogy a skypeot sem
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz sto1911 #19655 üzenetére
Azért ez így nem állja meg a helyét. Sajnos olyan sokrétű a dolog, hogy nem tudod, hogy mi lehet a hiba. Manapság senki nem olvassa el a kézikönyveket, az adott termék tulajdonságait. Nálam pl. évek óta "jól vannak" az IoT eszközök, semmi bajuk az Asus routerekkel, viszont volt olyan routerem (Synology), ami a számítógépek BT kapcsolatát zavarta meg, most, akkor soha többet Synology? Ez nem ilyen egyszerű, inkompatibilitás, fw hiba és akár beállítási hiba is okozhatja. Fél méter eltérés, másik SoC is a megoldás vagy épp a probléma forrása.
-
kpityu2
őstag
-
sto1911
veterán
válasz kpityu2 #19653 üzenetére
Nem, 2.0-án maradt.
Minden eszközt átraktam a teljesen alap, lassú hulladék digis routerre és láss csodát tegnap óta hibátlanul működnek. Kopp-kopp
Úgy látom az Asusnak a 21. században gondot okoz az iot meg az usb 3, úgyhogy a szememben egy ipari hulladék és senkinek nem ajánlom. A következő router biztosan nem Asus lesz...
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
-
huan
őstag
Sziasztok,
ASUS RT-AX92U (2-Pack)- AiMesh routeremen szeretnék VPN-t beállítani. Tudnátok linkelni lehetőleg magyar nyelvű beállítást?
Köszi -
kpityu2
őstag
válasz sto1911 #19652 üzenetére
Nem tette vissza magát? Én hiába váltom át az AX1800U-ban, az alkalmazás után is 3.0-án marad. Persze lehet, hogy csak azért mert talán fizikailag nem is tudja a 3-at.
-
kpityu2
őstag
válasz sto1911 #19650 üzenetére
Akár zavarhatta is. Ebben a műfajban bármi lehet. Pl. az is, hogy az IoT eszközök 2.4 GHz-et használnak és az összeakad a router USB 3-as portjával. Ha lóg rajta valami.
-
sto1911
veterán
válasz kpityu2 #19649 üzenetére
Most probakepp atraktam a jelenleg problemas eszkozt a digis routerre, sot, en abban a hitben voltam azon ki volt kapcsolva a wifi, ugyhogy most az is eszembe jutott, hogy az zavarta volna?
A linked kulonosen vicces annak a fenyeben, hogy nekem pont AX58U-on nem mukodik
Mondjuk olyat is olvastam, hogy a frissebb Merlinek a gyari fw-nel is szarabbak lettek...
-
kpityu2
őstag
válasz sto1911 #19648 üzenetére
Érdekes. Ezen az SNBForumson [link] valaki ugyanezzel a problémával küzdött csak AX88U Pro az alany. Hosszú küzdelem után visszavitte és kicserélte AX58U-ra és megszűnt a problémája. Erősen úgy tűnik, hogy az Asus nincs a helyzet magaslatán ezekkel az IoT eszközökkel.
-
sto1911
veterán
válasz kpityu2 #19647 üzenetére
Koszi, ezek be voltak allitva, legalabbis ami elerheto az enyemen.
(Mondjuk megjegyzem a 21. szazadban illene olyan eszkozoket gyartani, amik alapveto dolgokat kepesek jol csinalni es nem kell mindenfele kompatibilitasi problemaval kuzdeni.)388.2_2 frissites utani reboot utan azonnal:
Jul 17 13:08:35 wlceventd: wlceventd_proc_event(494): eth5: Deauth_ind FC:67:1F:FE:B6:7D, status: 0, reason: Disassociated due to inactivity (4), rssi:-71
-
blakey
titán
válasz sto1911 #19644 üzenetére
1-11 között próbáld meg, a 12-13-as csatornákat sok eszköz nem szereti.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Ja, elfelejtettem irni, hogy ez a fw van mar regen fent, es pl. az elmult kb. 2 hetben minden jo volt, bar logot nem neztem, de az eszkozok jol mukodtek. Nehany napja kezdte el megint (korabban is csinalta mar, csak akkor nem neztem logot).
Wifi fix 13, panel kornyek, kb. csak ezen nem csinalja felpercenkent.
@#19643blakey: a multkori USB-s problemamnal probalkoztam ezzel megoldani, akkor az volt a legfrissebb, aztan az maradt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz sto1911 #19641 üzenetére
Merlinből van stabil, miért nem azt használod? Hátha az megoldja.
Esetleg van 388.4_alpha1 is. Ha ezek után is rossz, akkor megpróbálhatod a régebbit.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sto1911
veterán
Sziasztok, ezzel talalkozott mar valaki? Tuya eszkozok random offline mennek, aztan vagy visszajon vagy nem. Ilyen logokat latok, amikor megtortenik a dolog. A netet mar felturtam, kiprobaltam tobb dolgot, de nem oldotta meg. RT-AX58U 388.2_beta2
Kovetkezo lepes a regebbi fw felrakasa lesz.
Jul 17 05:20:04 TUYA-fping: 5 alive
Jul 17 05:24:48 hostapd: eth5: STA fc:67:1f:fe:b6:7d IEEE 802.11: disassociated
Jul 17 05:24:48 wlceventd: wlceventd_proc_event(494): eth5: Deauth_ind FC:67:1F:FE:B6:7D, status: 0, reason: Disassociated due to inactivity (4), rssi:-72
Jul 17 05:24:48 wlceventd: wlceventd_proc_event(494): eth5: Deauth_ind FC:67:1F:FE:B6:7D, status: 0, reason: Previous authentication no longer valid (2), rssi:-72
Jul 17 05:24:48 hostapd: eth5: STA fc:67:1f:fe:b6:7d IEEE 802.11: disassociated
Jul 17 05:24:49 wlceventd: wlceventd_proc_event(511): eth5: Disassoc FC:67:1F:FE:B6:7D, status: 0, reason: Disassociated because sending station is leaving (or has left) BSS (, rssi:0
Jul 17 05:24:49 hostapd: eth5: STA fc:67:1f:fe:b6:7d IEEE 802.11: disassociated
Jul 17 05:25:05 TUYA-fping: 4 alive
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #19627 üzenetére
Ez egy nyomorult bug a firmware-ben... Visszatettem kettővel ezelőtti fw-t, konkrétan a 3.0.0.4.388_22525-t.
Ahogy változik az IP, kb. 15-20 másodpercen belül megtörténik a frissítés.Lehet/érdemes ezt jelezni az ASUS-nak? Ha igen, akkor hol?
-
blakey
titán
A no-ip-t nagyon régen használtam és csakis manuálisan sikerült IP-t frissíteni. A DNSOMATIC pl. mindent automatikusan végez, több, mint 1 éve nem nyúltam hozzá, minden flottul működik. De nem értem a sok kérdést, próbáld ki és meglátod, vagy beírod a keresőbe és sok találatod és válaszod lesz.
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #19627 üzenetére
Köszi, egyelőre a NAS fogja ezt a tevékenységet végezni, aztán meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.
Úgy gondolom, hogy ezt tudnia kellene tudnia mindenféle bűvészkedés nélkül. -
blakey
titán
Melyik routeren nincs? Gyári FW-n is van:
Onnan tudja, hogy a routeren bejelentkezel a DNSOMATIC felhasználóval és változás esetén azonnal megújítja az IP-det.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Doky586
nagyúr
-
MODERÁTOR
Hardver ilyen problémát nem okoz, ez mindenképp SW hiba. Ha ki tudod deríteni a script pontos nevét és elérési útját, akkor esetleg cron-ba be lehetne tenni a routerben is. Nekem "sajnos" nincs ASUS gyári fw-m, így csak guglizni tudnék a témában. Bár ha a NAS működik 7/24, akkor az is pont olyan jó megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Egyszerűen, a router IP-címe tovabbításra kerül, ami frissíti a szolgáltató felé, nem a router frissíti.
-
nagyúr
Köszi az infót .
Akkor ez nem hardware-es probléma lesz.Ennek a script-nek kellene lefutnia, de nem megy automatikus, csak ha belépek a WAN - DDNS menübe és megnyomom az alkalmazás gombot. Ha éppen akkor van IP váltás, amikor nem vagyok otthon, akkor b*szhatom...
inadyn[6818]: In-a-dyn version 2.8.1 -- Dynamic DNS update client.
inadyn[6818]: Update forced for alias **********.***.***, new IP# XX.XXX.XX.XXX
inadyn[6818]: Updating cache for **********.***.***
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #19617 üzenetére
Nyomtam egy WPS-es resetet és beállítottam csak a ISP logint és a DDNS-t. Csináltam egy WAN kapcsolat bontást / kapcsolódást, hogy megváltozzon az IP.
Sajnos a helyzet ugyanaz, a router nem frissíti le az IP-t.
Áthidaló megoldásként azt csinálom, hogy nem asuscomm-os, hanem no-ip-s DDNS-t használok, azt beállítottam a Synology NAS-omban, az pedig ahogy kell kb. 2 percenként csekkolja és frissíti a WAN IP-t. Így IP váltás után is működik a WG rendesen.
Természetesen a routerben is ez a no-ip-s DDNS van beállítva.
Nem tudom, hogy ez router hardweres hiba, vagy fw hiba-e.Még azt ki fogom próbálni, hogy eggyel korábbi fw-t felrakok és azzal is megnézem, hogy mi a helyzet, mert a legutóbbi fw frissítés infójában van egy ilyen rész, ami nekem gyanús és lehet, hogy ott van valami elrontva.
"Resolved an issue that caused hostname errors in the DDNS service"
Oké, hogy a NAS-om elvégzi most az IP frissítést, de ennek kéne működnie a routerben is.
Egyébként ez egy AX86U Pro, nem tudom, hogy van-e másnak ilyen routere, esetleg meg tudja-e nézni, hogy mi a helyzet DDNS téren. -
blakey
titán
Duck DNS, Dynu jobb választás, szerintem. DNS-O-Matic-hoz hozzáadod, és minden jó lesz.
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #19617 üzenetére
Szerintem vártam, de megpróbálom még egyszer.
Egyébként, ha a router wan ddns menüben a lap alján rányomok az alkalmaz gombra, akkor megtörténik a frissítés. Olyan, mintha az ip cím váltásnál nem történne meg a routerben a frissítés automatikusan.
Lehet, hogy nyomok egy nvram-os resetet és mindent újra beállítok. -
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
Adott egy régi 2,5-es HDD amit egy SATA-USB adapterrel nem ismer fel az AX53U! Ugyan azzal az adapterrel egy SanDisk SSD tökéletes megy. Mi nem tetszik a HDD-ben a routernek?
-
nagyúr
válasz Multibit #19605 üzenetére
Hogyan tudom kézzel frissíteni az Asus DDNS-t?
Kipróbáltam, hogy a DIGI-s ONT-t újraindítottam, ezáltal új IP-t kaptam. Megnéztem az nslookup oldalon a DDNS címem IP-jét és természetesen az újraindítás előtti IP-t mutatta. A WG sem működött nyilvánvalóan. Szóval a probléma okát sikerült megtalálni, köszönöm Mindenkinek.
Most már csak a megoldásra kellene rájönni.Más problémám is van. AX86S van a rendszerben AiMEsh node-ként vezetékes backhaul-lal. Arra lettem figyelmes, hogy a telefonom, ami kb. 400-420 Mbit-et mért a node közelében, ugyanezen pozícióban csak 280-300-at mért. A node újraindítását követően ismét megvolt a szokásos sebesség. Ennek mi lehet az oka?
-
blakey
titán
-
fecke78
senior tag
válasz Intruder2k5 #19601 üzenetére
köszi
-
MODERÁTOR
-
-