-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz Raiden_ #15082 üzenetére
Figyi, no offwnse, de ez igy ebben a formaban mese habbal, ami abszolut nem segit. Ertem en a kabelfixaciot, de nem erre vagyok kivancsi.
Tudod, van amikor nem lehet a porkolteskonderon a konyhan at keresztbe athuzni a 20 meteres lan kabelt.
Itt is ez van.Szerinted mennyi a valoszinusege annak egyebkent, hogy egyszerre, egy idoben 2db olyan eszkoz is elromoljon, ami mindketto 5g kepes, es korabban sikeresen is csatlakozott, rendszeresen hasznalva volt 5gs wifin?
Ugy, hogy van kb masik 4-5 eszkoz ami ugyanazon a halozaton log (androidtol macig, iphonig, windows, mindem van mint a bucsuban), ugyanabban a lakasban, ugyanabban a hazban ahol a szomszed melegit a mikroval, es nem mellesleg sokkal tavolabb fizikailag a routertol, es megis vigan uzemelnek?Mind a ket eszkoz kimondottan smart tv cucc, mimden mas vigan megy. Ezert ha nekem kell tippelnem inkabb valami multimedias eszkozokhoz kotheto protokoll lehet a ludas, vagy valani ai vedelem, nem feltetlen a LAN hianya
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD+ 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával