- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
Sikerült megoldanom igazából az volt a gond hogy valamiért az összes gomb unassignment lett a settingsbe. Csak ujra végig kellett nyomkodnom mindent , meg megtekergetni a kormányt.
De most hogy utánanéztem sztem 100% hogy az kevert be hogy a windows valamiért felcserélte az 1-es (kormány) és a 2-es (pedál) joystickot. Joy2keybe is a 2-es lett a kormány és az 1-es a pedál. Olvastam hogy a win10 gyakran eljátszhatja ez. Akkár egy kikapcs után is gondolhat egyet és azt mondja hogy mától ami az elsődleges volt az lesz a másodlagos. Akármilyen sorrendbe dugom be az eszközöket -
Shodan
őstag
Nálam a rift mindig be van dugva. Nem tudom mitől őrült ez így meg. Most annyit próbáltam hogy töröltem a control.ini-t elindítottam a játékot, majd a profilból visszatöltöttem a beállításaimat. De sajnos így se jó. Újratenni egyelőre nem akarom.
-
Shodan
őstag
Kellene egy kis segítség. Egyik percről a másikra elment a controllom. Fél órája még működött. Az AC-n belül ha nyomom a pedált és tekerem a kormányt akkor a settingsbe mozognak a csúszkák. De ahogy betöltök egy játékot semmi. Se a kormányra se a pedálra nem reagál.
Annyit vettem észre, hogy a joy2key-ben a joystick 1 és 2 felcserélődött. Gép ujrainditás és AC ujrainditas eddig nem segitett.
Kb ez van: [link] -
Shodan
őstag
Ha a rally érdekel akkor a legújabb ready 2 race dlc, abban nekem csak a toyota megéri az egész pakkot, a többit nem is próbáltam
Modok között is van olyan ami olyan mint a gyári. Persze vannak rosszabbak is. Én is most kezdtem túrni az oculus miatt. Eddig nem sokat AC-ztem mostanában meg amúgy sem, de tegnap nem tudtam levenni a fejemről.Jobb rally modok:
[link]
Carthrottle szerinti top 10 [link]És persze racedepartment: Rallylegends és simtraxx cuccok
-
Shodan
őstag
válasz
---Lasali--- #6464 üzenetére
Ilyen sima személyautós minőségi modok vannak még amiket érdemes megnézni?
-
Shodan
őstag
Fél óra játék után. Ez sajnos még mindig arcade. Gyakorlatilag egy lecsúpaszított DIRT-öt kell elképzelni. Se Gymkhana, se Ken Block, se visszatekerés, meg a többi baromság.
Grafika maradt, eső effekt szép, többi manapság már általános, nem egy assetto és nem egy szimulátor. De értékelem hogy a codemasters elment ebbe az irányba. A Sebastian Loeb Rallynál talán jobb lesz.
Billzettel el lehet vele szórakozni, bár kormányt egyből felismerte, de az inkább felejtős... -
Shodan
őstag
Ez most ha minden igaz más lesz:
It’s really important to us that we make DiRT Rally the best game it can be and we can only do that with your help. Steam Early Access is the perfect place for us to do that. We believe that DiRT Rally is the game many of our fans want and right now,...
http://www.gamestar.hu/dirt-4-rally-codemasters-early-access-steam-pc.html [link]
Azt hiszem erre várunk nagyon sokan, ha nincs jobb ajánlat este megveszem és teszt, ha gépem is ugy akarja
-
Shodan
őstag
Na jó ezt veszem is meg
Az tök jó hogy kijön egy ilyen játék és sehol egy büdös szót nem ejtenek róla.
Project CARS-ról minden nap uj video. Ezt meg early acces megejelenés napján derül ki hogy van egyátalán ilyen. -
Shodan
őstag
Kis kitérés, ez mi? [link] Erről nem hallotam nem olvastam semmit. Ez most így nagyon meglepett.
-
Shodan
őstag
válasz
Attila2003 #6422 üzenetére
Menet effektust / Kerb Effect vedd feljebb
-
Shodan
őstag
És R3E Raceroomal senki?
-
Shodan
őstag
Minden pályához és kocsihoz általánosan jó tuti ffb beállítás nincs. A profilierben érdemes az overall effect streghet 100% ra állítani. Spring és Damper 0. Enable centering kikapcs. Degrees of rotation 900 és allow game to adjust settings.
Játékon belül nekem most 70-en van. Filter és damping 0. Minimum ffb 5% azt hiszem. Ezt max 15 ig érdemes állítani.
A többi effect egyén függő sokan leveszik alacsonyra. Én azért szeretem ha érződik valami. 60-70 kerb
road 50% slip 50azt hiszem .
Én ezeket vettem ki, de még én is csak most kezdtem. Még érdemes lehet a clippingre figyelni. Van egy clipping tool nevű app. Amivel nagyjából be lehet lőni hogy mi a helyes beallitas -
Shodan
őstag
Servert be lehet rakni valahogy favorite vagy valami hasonlóba hogy ne kelljen végigvárni még végig referesheli az egész listát?
-
Shodan
őstag
FF beállításnál a Damping: és a Minimum Force: pontosan mit takar?
-
Shodan
őstag
Váltó átételt kell állítani és jó lesz. Most mentem ezen a futamon és elég jó volt, még jobb időt is mentem mint eddig a best.
Csak a két futam között nem tudtam hogy megint kell tankloni és elveszik a setup. Így az offos.
A stremet elnézve azért még van hova fejlődnöm.@bmw omg
-
Shodan
őstag
Ugyanez van nálam is.2 setupot is próbáltam már,de egyik se jött be nagyon. A nagyon hátra állított fékerőnél ráadásul a legtöbb helyen fékúton kimegy a hátulja. Két kisebb hibát vétettem,de így is 9 felett vagyok. Egyszerűen a 8:30-as időket nem is értem. Kíváncsi vagyok mi a trükk.Remélem lesz majd felvétel mondjuk egy Norbi körről hogy mi a a titok vagy mi az amit nagyon elrontok.-
-
Shodan
őstag
válasz
barcalaci84 #6143 üzenetére
ezeket hol látod?
-
Shodan
őstag
válasz
MPowerPH #6099 üzenetére
Az jó én már egy 9 alatti időnek is örülnék
, de nem tudok egy rendes kört összerakni. Elég rossz tényleg hogy 2 kört kell menni, a 2. ra meg már elfogy a gumi. Ha hibázok akkor meg kezdhetem előröl.
Én is próbáltam azt a setupot, de nekem se jött be. Sima gyári defaultal próbálkozom, de ez márt csak azért sem jó mert egy két helyen főleg a a hátsó hosszú egyenesbe már leforog...Dfgt-vel megyek, de ennél az időnél lehet hogy még billel is jobbat mennék -
Shodan
őstag
Nálam a táblák szoktak így villogni, ami baromira idegesít: [link] De csak bizonyos távolságból. Cockpit nézetből pl egyáltalán nem csinálja.
-
Shodan
őstag
válasz
scampolo84 #3909 üzenetére
A G25-ös profilt töltötted be a controller settingsbe? Logitech profiler fennt van?
-
Shodan
őstag
-
Shodan
őstag
Már próbáltam
ezt se értem egyébként az első display oldalon lehet állítani az anti-aliasing samplest ami 4x a max és a másik oldalon lehet állítani a Fast approximate anti-aliasing-ot
Na most ha ezt kikapcsolom, akkor is lesz AA?Az nvidia control panelből állítva, meg az jelenik meg hogy az FXAA a játék nem támogatja...Most akkor mi van?
-
Shodan
őstag
Graphic settingset hogy érdemes beallitani GTX 760-hoz?
-
Shodan
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. A DFGT-n a dpad nem működik assetto alatt. Ahogy néztem másnak se...
De ha a Logitech profilierben hozzárendelek egy gombot és úgy bindelem be a játékba, akkor se megy.
Pedig ilyen megoldást találtam és másnak megy is. pl : [link]
Az advanced alatt a combine with keyboardot is bekapcsoltam, de ugyanúgy semmi... -
Shodan
őstag
Hali! nekem is pont 2 napja van meg a dfgt és most kezdtem el az assettot ugyhogy egy cipőben járunk
Amiket én találtam leírást az alapján a logitech profilerben force feedback 100%
kormány 900fok
A többihez nem kell nyúlni vagy 0.A játékban meg a forcefeedback 65% (vagy 45-65% tartományban legyen )
A többi 0Illetve a kerb effects
road effects
slip effectek izlés szerint
Nálam most 80, 80, 10 en van azt hiszem.Nekem pedig az lenne a kérdésem hogy a ff beállításokat tudom valahogy verseny közben módosítani??
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest