Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #10256 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Jó ideje már nem játszottam a játékkal és lenne egy kérdésem vele kapcsolatban. Youtube egyre több videót dob fel amikor amolyan open road pályákat használok, vagyis normál közutat. Ezek már benne van a játékba vagy külön kell letölteni őket? Ha igen tudtok benne segíteni hogy honnan lehet?
Köszönöm szépen!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni FFB beállításával kapcsolatban.
Az FFB beállításoknál a menübe van olyan hogy Gain, na most ezt 200%-ig tudom állítani. Ha belépek a játékba akkor van olyan az appoknál hogy FFB Controller, azt pedig megpróbáltam de 300%-ig simán felment.
Na most a 2 erősség beállítás mennyire függ össze? Mert pl. a Gain-t 70%-ra állítom a menübe, ha a játékba az FFB appot megnyitom, akkor 100%-on van, szóval a 2 FFB erősség állításával más hatást tudok elérni?Az az igazság hogy a Gain 70% környékén van, a játékba az app meg 120%-on, mert a G29-nél középen még így is van FFB lyuk. Persze minél feljebb tolom, annál kisebb a lyuk.
-
jozsi252
veterán
Komolyan nem értem az FFB beállításokat a játékba. A driverbe spring damper effect lehúzva 0%-ra. Játékba az FFB-nél a Gain 80%-on van. Filter - Damping - Kerb - Road - Slip minden le van húzva 0%-ra. De mégis mikor tök egyenesen megyek, kicsit ráz a kormány, ha meg kanyarodok, úgy hogy nem is csúszik meg, akkor mégjobban ráz a kormány. Nem értem hogy miért van ez.
G27 kormányom van, inverz FFB-t nem kellett neki beállítani. Már nem nagyon tudom mit állíthatnék még. Mi a tippetek hogy mi okozza ezt a rázkódást?
-
jozsi252
veterán
0.20
- New setting enables forms to overlap ingame
- Fix to some cars in showroom
- Fixed debug apps
- Improved log messages for easier debug
- Improvements in skybox rendering inside the cubemap
- Addedd penalty in time attack for going too slow
- Fixed Time Attack spawn position in some track
- Added Formula K car with open physics as a template car for modders (found inside folder sdk/dev)
- Added open tyre physics files from all AC cars (found inside folder sdk/dev/tyres_ac) as examples
- BMW Z4 GT3 performance balance (slightly faster)
- Corrected non working mirrors on Lotus Exige 240r
- Corrected non working mirrors on Lotus Exige S Roadster
- Corrected disappearing cockpit on M3 E92
- Corrected wrong proportions on Ferrari 458 mirrors
- Corrected internal glasses on lotus GTC and GX
- Fixed Python lap count
- Increased Setup bar animation speed
- Fixed error for laptimes > 99:59:999
- New Shared Memory Layout (update your application!) example on http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shared-memory-reference.3352/
- Fixed non-ascii symbols on Setup Tab
- Fixed time left showed in Basic App during practice solo session -
jozsi252
veterán
Neked mennyire van állítva a játékban? Ha 540-re lenne állítva a játékban a szög, akkor csak annyiba változna, hogy úgy érzékeli a játék mintha a kormány is annyi tudna? Csúszás általában akkor van mikor kezdem forgatni a kormányt, tehát nem már kanyarodás közben jön elő. Rámegyek a kanyar helyes ívére - lassítok - kormányt forgatnám, és akkor.
-
jozsi252
veterán
Van pár autó ami számomra nagyon alulkormányzottnak tűnik. Minden stabilitási segítség nélkül játszok. Van esetleg olyan beállítás amivel ezen javíthatnék, vagy nem lehet hogy a kormánybeállításnál kellene valamit állítanom?
G27 van, driverbe is 900° fok van, illetve a játékban is. Esetleg ha kicsit az elfordulás szögével játszanék, akkor tudnék segíteni ezen hogy ne legyen annyira alulkormányzott az autó?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
0.8.5
- Race Weekend
- AI improvements
- Fuel lap prediction
- Improved mouse with ingame gui
- Gui fixes and improvements
- Animations on secondary elements of the track
- Enable/disable keyboard commands with wheel or gamepad
- Skybox graphical improvements
- Tweaked kerbs volume
- Lotus Evora GTC
- Lotus Evora GX -
jozsi252
veterán
Update 0.7 now live!
0.7
New car Lotus Exos 125
New upgrade Lotus Exos 125 S1
New track Nurburgring GP
Less noisy bodywork sound for GT cars
Fixed hotlap penalties always on
Friends Leaderboard :: filters lap for hotlap mode
Some performance improvements
Replay size reduced by 25%
Gui now restoring hidden apps on exit
Fixed Gui issues on apps
Fixed smoke issues on replay
Tuned low-level settings for smoke
Fixed time attack start
Some texture update for Autodromo di Monza
Anticipated pit limiter when entering pitlane for Silverstone and Silverstone International race circuits
"New" badge in UI cars thumbnails
New "special tags" filtering. When you select a player car, the AI opponents selection is now suggesting similar cars. You can of course dismiss the special tag and choose more
New "add visible" and "clear grid" buttons in custom opponents panel UI
-
jozsi252
veterán
Próbálgatom a driftet, de egyszerűen nem akar működni a kézifék. Mindegy hogy a G27 melyik gombjára állítom be, egyszerűen nem működik, és nem tudom az okát neki. De ha billre állítom ott sem működik. Mit csinálok rosszul?
-
jozsi252
veterán
válasz
stickermajom #920 üzenetére
Oksa köszönöm mindkettőtöknek
A V-Sync-et ha bekapcsolom, akkor mintha kicsit jobb lenne az erőhatás valódisága. Ez lehetséges, vagy csak beképzelem?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Napokban vettem meg én is ezt a játékot, és eléggé lenyűgöző már most ami a grafikát, vagy akár a fizikát illeti. Viszont lenne 1 kérdésem, mert nem tudom hogy mennyire normális a jelenség.
G27-et használok, FFB 80%, Spring Damper 0-0%, középre húzás pedig 0% pipa be.
Játékba pedig alap FFB beállításokat használok.
A kérdésem az lenne hogy mennyire normális az, hogy akár kicsi 70-90km/h, akár nagyobb sebességgel megyek, majd lenyomom a féket teljesen, akkor a kormány elkezd rázni. Igazából a kormányt ha el is engedem, nem forog magtól el, hanem csak az FFB ráz. Illetve van amikor szimplán ha egyenesen megyek, akkor is érzem.
Összes segítség ki van kapcsolva, szóval még az ABS-re sem tudom fogni. Esetleg milyen FFB beállításokat kellene módosítani szerintetek?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest