Hirdetés
-
IT café
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én ezt használom szinte mindenre:
[link]Meg ezt:
[link]Néha ezt:
[link]Ha nagyobb teljesítmény kell, akkor ezt:
[link]Erre tervezem átállni az Arduinoknál, de még nem próbáltam ki
[link]Ezeknek a hatásfoka igen jó!
[ Szerkesztve ]
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
Ribi
nagyúr
Tudomásom szerint ahogy írtam LOD regulátor van benne és ha az 0.6-0.8V alá esik a ki és bemenet között, akkor onnantól nem tudja ellátni feladatát és vagy csak lentebb engedi a fesz, vagy rossz esetben teljesen megzakkan. Plusz a dióda miatt is kell még 0.6V. Szóval ha 6.2V alá mész akkor kitudja mit kap a rendszer.
De a leírásában is 7-12V van a tápcsatlakozóján. Az 5V-ra meg 5Vot kell kötni és akkor megkerüli a beépített regulátorát. De annak stabilizált 5V kell lenni általában max 5% eltéréssel. Egy elem nem stabilizált, mert terheléstől függően változik a fesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest