Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok.
Mai laptopok intergált GPU-jával eldöcög az ArchiCAD (pl intel UHD 620), vagy az ArchiCADnek mindenképpen kell egy dedikált GPU? Egy leendő 3. számú otthoni laptopról lenne szó, ami elsősorban gimnazista diák tanulós gépe lenne, és csak végszükség esetén kéne ArchiCAD-et futtatnia. -
SkyLaci
őstag
Sziasztok.
Valaki tud nekem segíteni abban , hogy bimcloudot hogy na lehet úgy beállítani, hogy ne csak az irodán belül LAN-on férjünk hozzá hanem otthonról is? -
SkyLaci
őstag
Sziasztok! /csapatmunka megosztás probléma/
Van egy projekt amiből amikor csapatmunkát készítek, akkor elkészül a csapatmunka, viszont amikor valaki csatlakozna hozzá, akkor hiába töltődik látszólag be a projekt, végül egy üres ArchiCAD ablak marad csak az egészből. Bármely gépről osztom meg vagy csatlakoznék, ugyan ez történik. Más projekteknél nincs ilyen gond.
jogtiszta AC 21
Van ötletetek mi lehet a az oka, és a megoldása? -
SkyLaci
őstag
Köszönök minden választ.
Quadro sajnos nem játszik, nem fér bele a keretbe. Inkább az a kérdés hogy jól jön-e a 4gb vram, vagy 2 is vígan elég bármilyen archicadhez?
Illetve 50000 környékén miyen videókártya lehet jó választás?Másik kérdésem a cpu-ra vonatkozik.
Mi a fontosabb (archicadnél) a magasabb max órajel vagy a magok száma? -
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok!
Irodai asztali gépekbe ti milyen videokártyát tennétek ma?
- elsősorban Archicadhez, akár nagy épületeken/fájlokon való munkához. Renderelés nem annyira fontos szempont.
- hosszú távra, min 5 év de inkább több -
SkyLaci
őstag
Sajnos nem oldódott meg, ez előbbi hibaüzenet mellé most még azt is megkapom, hogy "Java Runtime környezet telepítője nem található, vagy hibás a Setup.config konfigurációs állomány."
Ha manuálisan telepítem a megfelelő Javat, akkor csak a korábbi üzi jön.
Más ötlet?
(Köszi)
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok!
ArchiCAD telepítés során találkoztatok már olyan hibaüzenettel, hogy "A telepítés nem indítható. Kérem ellenőrizze a telepítési állományokat!"?
Több verziót is próbáltam, 15, 19, 20, de mindig ugyanez a probléma.
(szerintem nem a Java most a baja)
Van ötletetek? -
SkyLaci
őstag
sziasztok!
Rendéréleshez kérnék egy kis segítséget, még nem nagyon csináltam, kezdésként archicad-en belül szeretném megtanulni.
Az lenne a kérdés hogy hogyan lehet beállítani azt hogy melyik GPU-t használja rendereléshez a gép?(feltételezem hogy alapértelmezetten talán nem a legjobb megoldást választja és ezen lehetne gyorsítani)
laptop adatai:
i3-3110M 2*2,4GHz (integrált Intel HD Graphics 4000 GPU)
8 GB RAM
GT 730M 2GB GPU
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest