Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz IstvánLászló #5382 üzenetére

Szia!

Gondolm te is tudod hogy ArchMergeD nevet váltott, most ArcoLinuxD néven fut

Igen, olvastam, de nekem az ArchMergeD volt az utolsó Arch klón próbálkozásom, azóta nem kísérletezek, így sokat nem is tudok már erről mondani neked. Nekem is ez a választható modulokból álló script-es módszer tetszett amúgy, sőt még azon belül is témánként azt vettem ki, raktam be a script-be amit akartam. Hozzáértők ugyanezt csinálják saját script-tel. :)

Egyre inkább hajlok afelé, hogy az én gépeimre csak egy vonalból jók a disztrók. ;] Mondjuk Debian/Ubuntu vonalról sem telepítek már túl sűrűn. Mikor kijött a Mint Tara, felraktam, a pár hete elhozott HP 8570p-re is egyetlen disztrót raktam fel még csak. (azt percek alatt csukott szemmel és úgy használom azóta, hozzá se nyúltam szinte semmilyen konfighoz)

Ha valamit ismerek és superül működik vele minden, mit bonyolítsam!? Aki azt mondja, jujdejó az UEFI....már veszem is elő a vudu-babát. (ha nem tudod, az előző HP 8470p-re próbáltam UEFI-ben telepíteni....)

[ Szerkesztve ]

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák