Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
-
devil-k
nagyúr
Egy kolcsonzes mondjuk, ha tobb ember nezi egyszerre, akkor mar olcsobb, mint elmenni a moziba. Es meg neha motpziba is jar az ember..
Rendszeresen járok moziba és nagyon szeretem. Annak ellenére járok, hogy van itthon házimozim, vetítőm stb. A mozinak van egy feelingje. Viszont tetszene az, hogy olyan filmeket nézhetnék meg az Apple TV+ -n, ami épp a moziban fut. Temérszetesen nem ingyen, hanem pl. 1 mozijegy áráért.
Ettől függetlenül életszerűtlen szerintem, hogy azt mondom a haveroknak, hogy most ne menjünk moziba, hanem vegyünk meg valamit az Apple TV+ -n.
Magyarországon sok mindent szeretnek az emberek, de fizetni egy szolgáltatásért... na, azt nem. Tisztelet a kivételnek.
-
hadam98
senior tag
Nagyon sok exkluzív készül, mint írtam itt ahogy elnézem inkább a minőség mint a mennyiségre mennek, ez látszik a kép és hang minőségből, a tartalomról és elég megnézni a neveket akikkel dolgoznak. A mennyiség miatt nem kell aggódni, az első 3 hónap szerintem húzós lesz, de ha beindul utánna jönnek folyamatosan. Minden hónapban ígérnek új tartalmat, és eddig is elég sok komoly exkluzívról lehet tudni amik jönnek, hatalmas nevekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest