-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
skbalint
tag
"es a regebbi retinas 13-as modellek meg gyengebbnek is erződnek a retina miatt"
Igen?Most megint fel lett hozva ez az értékvesztés, miközben csak egy mellékes mondatom volt, használt gépekről volt/van szó, 2014-es Air kb 160e most, 2-3 év után az én véleményem szerint (kiindulva a mostani 2Gb-os gépekből), 100 körül eladja, bukik 60-80-at, egy új 13-as Pron ahogy írtam az első évben bukik ennyit, de akkor megint a végére: mint mellékes információ.
Tényleg nem értem, hogy ennyire ezen miért kell leragadni.A TN nagyon szúrja szemed, ezt elfogadom, szerintem nem olyan rossz az egy átlagos laptop kijelző mellett, felesleges az FHD is 13-ra szerintem, de ezt most elengedem, legyen 10 éves szar a szuper (nem a MacBookokban lévő szintű, hanem az átlagos laptopokban lévő) IPS kijelzők mellett.
Felesleges ilyenekről beszélni, nem ez a volt a kérdés, de részemről mentem úszni inkább, ennyit nem ér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
- MacBook Air M2 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 85%/Magyar Bill./p4011/
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest