- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
Engem nem érint, nekem PM van, ahogy nézem ez meg csak a proknál jelentkezik. Kernel logokat is megnéztem, 0 panic volt eddig Tökéletesen működik.
Most hirtelen nem tudom mire gondolsz kijelző alatt Nincs vele semmi, nekem tetszik, jobban mint az ultra, végre nincs grain, meg csíkozódás, meg az hogy nem szögletes azért kényelmesebb. Kamera szintén kategóriákkal jobb, 10ből 9 kép tuti hogy jó lesz, ez nagyon fura sok sok év samsung után. Séta közben lövök egy képet és éles lesz, végre tudok a kutyáról képet csinálni stb, rendesen átkellett rá állnom agyban, mert samsungot már inkább elő se vettem, tudtam hogy értelmetlen
IOS-nak vannak furcsaságai de azért már sokkal fejlettebb mint amikor az i11 pro-val próbáltam. Gesztusvezérlés lehetne jobb pl jobbról vissza, de tudom ez rendszerelveket sért, meg hogy a billre nem lehet vesszőt kirakni, de kb ennyi hiányzik Apple watchot is imádom, ez is más level mint a samsung watch. Akkuidőt is jobbnak érzem. Melegedés nem nagyon van, bár nem játszok
Szóval abszolút nem bántam meg, most egészen biztos vagyok benne hogy az apple a samsung felett van, mindenben. Ami leginkább annak köszönhető, hogy a samsung nagyon elaludt az utóbbi években, rossz a QC(nincs), rosszak az sw updatek..
Most nem mennék vissza androidra pedig 1.6 óta az volt, de más rendszer nem tetszik csak az oneui, de a samsung mint telefon egyszerűen már kevés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 25
- Próba
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest