Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
Synthwave #7844 üzenetére
Borderline hentaiból Kiss×Sis elég volt, ez meg már hatványozottan is sok volt. Viszont ezt már nem is prűdségemnek tudom be, egyszerűen nem illett a sztoriba az ilyen jellegű jelenetek nagy része.
Szvsz, Kuragana-val az első részekben még semmi probléma nincsen, a Sora-s szálnál meg még szép, hogy olyan, amilyen - bár azokat az elemeket végül tök fölöslegesnek is találtam sztori szempontjából. Nekem szimpatikus volt, de ezen ne vesszünk össze.
Azt meg nem mondtam, hogy nem volt romantikus a Sora-arc, viszont legyen bármennyire is az, a testvérszerelmet sosem fogom pártolni, elviekből sem. Viszont a "lecsó" továbbra is csak amolyan: "na, ez is legyen, ha már eroge volt valamikor". Semmilyen. Függetlenül a magánéletemtől én valóban nem tudom ezt értékelni így, ilyen formában.
95+% rózsaszín cukormáz? Nem hiszem, hogy jellemző lenne rám, talán a -95-% már annál inkább.
IRL ilyen téren teljesen semleges vagyok.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Darth_Revan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest