- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Már elnézést, én nem putriztam le senkinek a semmijét, csupán annyit írtam, hogy én nem ilyen ingatlant keresek
Amit a fotókon látok az egy sötét, földszinti sorház-szerűség és én nagyon nem szeretem az ilyesmit. Életem első 26 évét kertes házban töltöttem, elég volt belőle egy pár évtizedre. Nekem minél modernebb, világosabb és magasabb "beton dzsungel", annál jobb, nyilván kinek mi tetszik. Lehet, hogy pár év múlva pont a város széli kertes házakat fogom keresni, az ember változik.
Kívülről valóban nem túl hízelgőek az itteni színes háztömbök, de belül teljesen rendben vannak a lakások (a service charge a különböző (néha érzésre csak papíron létező) szolgáltatások (porta, postázó, spa, gym, stb.) miatt tényleg sok és most emelik nagyon jelentősen, ami a bérleti díjakban is vissza fog köszönni).
Ez a mellettem lévő épületben van, délre és nyugatra néző hetedik emeleti lakás (én a tizenötödiken vagyok és keletre, valamint délre látok ki és van egy nagy erkélyem). Nyilván aki a lakásokat nem szereti, annak nem fog tetszeni, de azért a börtöntől igencsak távol áll véleményem szerint.
Az tény, hogy nem csak itt a félszigeten, de a tágabb környéken is kezdenek nagyon elszállni az árak, pláne olyan épület együtteseknél, amik az elmúlt öt-tíz évben épültek és/vagy tartozik hozzájuk bármilyen extra szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Politika
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest