- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Family Link
- Linux kezdőknek
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- TP-LINK routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bittorrent topik
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barátnőm is szívott a bankokkal, végül elég volt nekik egy személyi igazolvány, és egy "pay code notice"-t kért az adóhivataltól, azt kipostázták. NatWest-nél ez a két dokumentum elég volt.
De ugyanott sőt HSBC-nél is azt mondták, hogy egy darab magyar útlevél és egy darab személyi igazolvány elég lett volna (nem volt útlevele).Nekem annak idején egy albérleti szerződéssel (kizárólag közvetítő irodán keresztül, magánembertől való albérleti szerződés nem ér) és egy személyivel szó nélkül megcsináltattam a bankkártyámat HSBC-nél.
Amúgy bárki bármit mond, Angliában a magyar útlevéllel sokkal könnyebb az ügyintézés mint csak személyivel.
-
aero.
veterán
Bankfiokja valogatja. Nem lehet pontosan megmondani. Nekem megjott az NI, foglaltam a bankba idopontot es azzal meg is nyitottak, rendesek voltak, viszont volt egy background check ahol nem talaltak semmi kivetnivalot ugyhogy elkeszult. Ez a High Street-i Walthamstow Barclays volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest