- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
t72killer #42103 üzenetére
Oktatás… ne is mondd…
Primary még ok, ott tetszik a hozzáállás meg amilyen “stressmentes” környezetet próbálnak teremteni, odafigyelve az individual igényekre (amennyire a staff hiány engedi). Pici gyerekek biztonságos nyugodt közegben tudjanak fejlődni. Nem csak tanulni, fejlődni. A jellemük, a karakterük, a skilljeik. Eddig legalábbis ehhez volt szerencsénk.Aztán secondary…
Sógornőm most lett 18, aztán megkért segítsek a CV-t kipofozni mert suli mellett dolgozna is. Hát leültem sírni. Hát másodfokú egyenlet meg kovalens kötés az van, ilyen alapvető dolgok hogy hogyan írjunk CV-t az nincs…Aztán megkérdeztem tudja-e mi fán terem a tax system, mortgage… szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest