Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
Dottore #44547 üzenetére
Ígéretes. Köszönöm.
Ha nem én "szórom a pénzt" akkor szükségszerű. Sz*r hó végén azt hallgatni, hogy miből lesz már megint pénz, meg megint elment egy "csomó" (na ez jó vicc volt
), meg hogy nincs értéke a pénznek... Épp ezért szeretném papíron alátámasztani, hogy mennyi felesleges kiadás van otthon, meg hogy annak nagy része nem hozzám köthető...
-
atike
nagyúr
Erre valaki...? Hátha beleszaladt már más is ebbe a "problémába"...
-
atike
nagyúr
Üdv!
Tudtok valami ilyen jellegű programot ami tud magyarul de több eszközről is elérhető az adatbázisa? Ergo nem csak én használnám, hanem az asszonyt is rávenném
, hogy "vezesse"... Bár akkor látszana minden kiadás, lehet esélytelen lesz elérni...
-
atike
nagyúr
válasz
Melack #40517 üzenetére
A flotta meg a céges előfizetés nem ugyanaz. Magánemberként is lehetsz flotta tagja. Sőt, nekem az előző céges előfizumat ki lehetett írni a saját nevemre (nem csak a számlázási címet, hanem tényleges tulajdonosa lettem az előfizetésnek) úgy, hogy minden paramétere megmaradt...
-
atike
nagyúr
MyPhoneExplorer... Ingyenes, nem kell hozzá root...
-
atike
nagyúr
Saját:
- Blacklist Pro // aFirewall
- Call Confirm
- EboBirthday
- Dropbox
- Go Launcher
- Go Locker
- Go Widget
- ICS Theme Pack
- Instagram
- IP Cam Viewer Pro
- Jump Desktop
- LogMeIn Ignition
- MoboPlayer
- Névnap
- Pro HDR Camera
- Sentinel3
- Viber -
atike
nagyúr
Hi!
Felmerült a következő igény...
Létezik olyan program, ami valami dokumentumot (esetleg táblázatot) online tárol és azt szinkronizálja a telefonnal? Azaz, ha a telefonon módosít az ember fia valamit a doksin, akkor az az online változaton is módosul és persze vissza ugyanez..?
Ami még egy kicsit belevariál az az, hogy az az egy dokmunetum több (különböző) ember telefonján (accountján) is szinkronizálva kellene hogy legyen... Esetleg az is jó lenne, ha látható lenne, hogy ki mit mikor módosított, de ez annyira nem fontos...
Köszi előre is a segítséget!
Üdv
-
atike
nagyúr
Köszi a válaszokat, továbbítom...
Nem saját részre kellett az infó.
Azt hiszem akkor rakatom is fel a Go Launchert az emberkével...
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Rákerestem több helyen (na jó, annyira azért nem alaposan
), de nem igazán találtam rá használható megoldást, ezért itt (is) felteszem a kérdést.
Szóval létezik olyan külső program, amivel el lehetne rejteni egy (vagy több) telepített programnak az ikonját? Magyarul a program fel lenne telepítve, használható lenne, csak épp nem jelenne meg ikonként a programok között...
Előre is köszi a választ!
Azt írták máshol, hogy van két launcher is amelyikben meg lehet tenni (a Panda, meg a LauncherPro) de ezek használata nélkül lenne érdekes... Esetleg Go Launcher EX is "játszhat"...
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Synology NAS
- Fűnyíró topik
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest