-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz #79335424 #73047 üzenetére
jó csak azután kezdett el érdekelni a téma hogy le van töltve az avast, minden héten lefut 2-3x már egy bő 3-4 hónapja, és nem talál semmit. most vagy semmi vírus nincs a telefonon, és nem is kerülhet rá, akkor kamu és felesleges az egész, vagy van rajta vírus, csak nem veszi észre, akkor még nagyobb kamu az egész. nekem most ez a véleményem, nem tudom ti hogy látjátok, erre voltam kíváncsi, ezért dobtam fel a témát.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
-
itouchfan
senior tag
Sziasztok!
szerintetek van értelme a mobilos vírusirtóknak/védőprogramoknak? érdekel a téma, személyes ismeretségi körömben már kérdezgettem, megoszlanak a vélemények, ti mit gondoltok?„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
-
itouchfan
senior tag
Sziasztok! New Star Soccerrel játszik valaki innen? Mert szerintem én vele együtt vmi vírust is letöltöttem és elég idegesítő. Valakinek hasonló tapasztalat?
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest