-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.létezhet olyan app ami este 10 kor kikapcsolja reggel 7 kor pedig be a tabletet? A tab saját beállításai közt csak időzített ujraindítás van.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Ismer valaki olyan alkalmazást amelyik megmondja nekem hogy B20 t használ e a telefon?
Már egy rakat System s network infós appot megnéztem, de egyik sem írja ezt az infót.Köszönöm előre is
-
Taktoj
aktív tag
sziasztok lebego orosz billentyuzet kellene , de nem rendszeralkalmazásként, szerintetek van rá esélyem?
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.
Történt , hogy szülői alkalmazás lett telepítve eszközkezelői engedélyekkel a gyerek készülékére. A szülői teló meghalt...úszott eggyet. Nahh s ezután a gyerek készülékén levő alkalmazást sem módosítani sem törölni nem tudom.
Tehetek bármit is vagy kuka a gyerek telója is?
Nem rootolt a készülék , bár lehet azzal sem lennék előrébbAz élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Ismer valaki olyan appot, ami a fülhallgató csak egyik felében szólaltatja meg a zenét. Egy balancer t keresek amivel tudnám szabályozni hogy mind kettőben szóljon vagy csak az egyikben.
-
Taktoj
aktív tag
Helló, telefonváltásnál mindent figyeltem kivéve hogy a dupla koppintásos ébresztés ezen nem működik. Valaki bármilyen alternatív megoldást tud javasolni amit elölről meg lehet oldani s nem kell matatnom a hátsó ujjlenyomat olvasót?
-
Taktoj
aktív tag
Hello. Kimeno hivas s sms tiltó alkalmazast keresnék. Létezik ilyen? Barmilyen megoldas erdekel akar fizetos is. Kosz
-
Taktoj
aktív tag
Hello. Van olyan alkalmazas amivel a mobilnetsebesseget letudnam korlatozni kb 80-100 KB/s re?
-
Taktoj
aktív tag
4.3 ra nem engedi telepíteni a nova launchert... van megoldás rá?
-
Taktoj
aktív tag
Remélem nem "warez" megkérdezni, hogy valaki tudna e ajánlani szakit root ügyben / tehát elviszem neki ráteszi, én padig fizetem a szolgáltatást /a nemrég tárgyalt root call blocker nagyon kellene nekem is ... sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
-
Taktoj
aktív tag
Hello , volna egy kis problemam, 4.4.2 alatt nem találom a gps bekapcsolasa lehetoseget sem a beallitasokban sem az ertesítési panelon. Online navigaciók sem ugrasztják fel a bekapcsolasi lehetőséget :-(. Valami direkt program nincs erre?
-
Taktoj
aktív tag
üdv.
olyan alkalmazásra volna szükségem, amivel tudok piszkozatokat vagy vázlatokat készíteni egy emberkének különböző időpontokban különböző tartalommal kellene küldenem.
Itthon megcsinálnám a piszkozatokat, s amikor kell kell elküldözgetném.
vázlatban - üzenet irásánal ha kilépek- mindig csak az utoljára szerkesztett tartalom marad meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest