-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz mike1334 #172554 üzenetére
Nálam simán működik és gondolom még 2,9 milliárd másik embernél is, mivel nincs népharag a neten.
ubyegon2:
"Értelek én, ennek ellenére épp annap a belépési biztonsági opcióit véleményezted."
A gyakorlatilag nem használom nem azonos azzal, hogy nincs FB accountom."A PC, notebook és társain lévő adatok biztonsága az egy másik tárgykörbe tartozik szerintem. Amúgy amit leírtál, nekem kicsit paranoidnak tűnik"
Paranoid egoista vagyok, mert megteszem a tőlem telhetőt? Nincs igazad, Cryptomator van Androidra, Veracrypt konténerek is kezelhetők EDS-el, titkosítás pedig SSE-vel. A biztonság nem csak a PC kiváltsága.Már tudom, hogy a következő az lesz, hogy ezek prémium appok, én burzsuj, én bezzeg megtehetem, de a szegény kis nyugdíjas... Fejlesztőtől közvetlenül több app olcsóbb, akciók is vannak, de igen, 3-4 doboz cigi árát beáldoztam a biztonság érdekében.
-
svgyula
addikt
válasz mike1334 #172538 üzenetére
Volt régebben egy főnököm aki az ilyen esetre azt szokta mondani "akinek nincs esze legyen notesze"
Soha nem fogom megérteni az ilyen embereket! Most komolyan akkora gond egy darab sajtpapírra felírni mivel-hova jelentkeztem be? Ha féltem mindenkitől de nem vagyok hajléktalan akkor biztosan el lehet valahova tenni amihez csak én férek hozzá nem? Ez idén az x-ik ilyen nem tudom a jelkódot, nem tudom a pin kódot, jajajaj most mi lesz az 5 év fényképeivel? Egy szaros papíron meg egy pár perces mentésen múlik minden...........Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
nagyúr
válasz mike1334 #172537 üzenetére
Fene vinné ezt az új kódos marhaságot, tényleg arra jók csak, hogy előbb-utóbb a felhasználó kizárja magát! Én se emlékszem mit adtam meg, tuti meg fogom szívni egyszer...
Minap egy új OS installnál át kellett néznem a Google accountomat és a Biztonság fülön meglepve láttam, hogy van 10 darab biztonsági kódom. Fogalmam se volt róla, egyszer csak egy új Linux felrakásánál kérni fogja a Google...
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
rjg
őstag
válasz mike1334 #172522 üzenetére
Ha be vagy jelentkezve a gépen, nehogy kilépj. Is tudsz magadnak 2FA között generálni. Én elkövettem azt a hibát, hogy kiléptem a gépről, amikor a telefonon meghalt, azóta (kb három éve) nem tudok belépni, hiába töltöttem napokat a FB súgó központ olvasásával és hiába leveleztem velük. Facebook support gyakorlatilag nincs, ha fizető ügyfél vagy, akkor is lesz@rnak.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
boborján2
aktív tag
válasz mike1334 #172522 üzenetére
új belépésnél kéri a 6 jegyű pinkódot..amiről lövésem sincs
Ez így akkor ennyi....Bár soha nem hittem és nem is fogok hinni abban , hogy cukkerberger és kis társulata nem tudja elolvasni az üzeneteket , mert hogy hajj de titkosított, viszont mezei halandó a kód hiányában így járt az tuti.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
-
Juditta_56
aktív tag
válasz mike1334 #105076 üzenetére
Akinek hasonló problémája volt-van (a PH oldala időnként lefagy és/vagy nem megfelelően reagál az érintésre): nekem az segített, hogy megnyitok egy másik lapot is a PH fórummal. Sokkal ritkábban szaraxik, de akkor is át lehet váltani rögtön a másikra.
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest