-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz alex devil #169159 üzenetére
Érdemes használni szerintem időnként (ha másra nem akkor szétnézetni vele), főleg a durván renitens szemetelő alkalmazásokkal szemben (mert attól, hogy egy alkalmazást törölsz az törli az app adatokat DE nem minden alkalmazás csak oda ment file-okat ahol a saját, privát adatai vannak hanem pl. random a belső tárra..). Elszaporodó crash info, thumbstone-ok, .trash és hasonló "rejtett" mappák, etc.. Ezzel kapcsolatban pedig az SD Maid fejlesztőjének 12 év tapasztalata és adatbázisa van.
De az SD Maid nem csak egy takarító alkalmazás ám, főleg ha Shizuku-val vagy root-al is meg tudod támogatni a működését (pl. az app manager funkció, broadcast receiver-ek kezelése).[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
válasz alex devil #169159 üzenetére
Van valami olyan amit törölni kell egyáltalán?
Sok éves tapasutalatom ,hogy egyedül a chrome tud belassulni hosszú idő alatt. De ott meg a menüből (előzmények törlése) saját magát ki lehet takarítani.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
zeon.hu
nagyúr
válasz alex devil #168519 üzenetére
Pl nagyobb a sebességhatár kijelzése (olvasót használok, ami vezetés közben nincs rajtam, nagyobb ikont jobban látom), full fekete az éjszakai mód, stb.
Waze topikban többet találsz róla.#?*@&!
-
őstag
válasz alex devil #168395 üzenetére
Nem halkítottad le az alkalmazást? Lejátszás közben hangerő állításnál bal oldalt a hangjegy ikonra rányomva állíthatod az fő- és külön az app hangerejét (valamelyik androiddal hozták be).
-
MODERÁTOR
válasz alex devil #168366 üzenetére
Szerintem sem kell mobilra plusz, pláne fizetős védelem.
Neked kell tudatosan használni a telót. Lehet akármilyen jó, drága védelem, ha ismeretlen linkekre kattintasz, mindenféle appokat (főleg Playen kívülről) telepítesz, akkor nincs az a vírusírtó, ami ezektől megvéd.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Cs1csó
félisten
válasz alex devil #168366 üzenetére
Túlzás. A gyári védelem milyen? (Xiaomi-n pl. Avast adja a hátteret)
Ami fontosabb: akárhonnan akármit nem telepíteni. Böngészőben pl. Ublock Origin használata, esetleg pl. AdGuard ingyenes VPN beállítása ami szűri a reklámokat az appokból és a böngészésbe is belesegít.
Amúgy valószínűleg bármelyik ismertebb, nevesített gyártó terméke vállalható inkább az a fontos, hogy mennyire gördülékenyen és energiatakarékosan fut a telefonodon és mennyibe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz alex devil #168264 üzenetére
Ezt olvasd el True Phone ügyben és ne vigyük el, kérlek, warez irányba a kérdést, a honlapja szerint tudsz érte fizetni ha akarsz és kapsz aktiváló kódot.
-
AtHoS
nagyúr
válasz alex devil #167631 üzenetére
Én még nem vagyok A14-en S23-al, de többször is előjött (igaz ritkán, de többször is), hogy a TruePhone indokolatlan akkuhasználatot generál. Kényszerített leállítás megoldja, de mire észreveszem, már ~30% akkunak lőttek. Pedig csak a Samu szoft változott, ami miatt előjöhet a jelenség, mivel a TP stabil jó ideje változatlan
Szóval ez nem normális, de samu valamit alkotott ami miatt ez előfordulhat.
Elvileg alapokról írják újra a TP-t, én is várom már a satbilt megközelítő verziót belőle. Talán az megoldja ezt a problémát
read-only mode on the forum
-
efi99
őstag
válasz alex devil #167631 üzenetére
Nálam olyan van, hogy "aktív" 31perc (legutóbbi töltés óta). Pedig nem is telefonáltam. Mondjuk ettől még csak 1% akkut igényelt, illetve az elmúlt 7 napban meg csak átlagosan 5 percet volt aktív.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
törölt tag
válasz alex devil #167451 üzenetére
Van egy olyan funkció a telefonkönyvben, hogy "élénk kapcsolatban mutatása". Ezt kikapcsolva nem javul a helyzet?
-
joelke HU
senior tag
válasz alex devil #167348 üzenetére
Próbáld ki a Google telefont, nálam az utolsót hívást mutatja. A számmal kapcsolatos többit csak akkor, ha az előzményekre rányomok.
[link][ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
törölt tag
válasz alex devil #167348 üzenetére
Ja, nekem is naponta. Azt hittem, ez a lényeg. Nem tudtam, hogy a napi egy bejegyzést is soknak találod. Akkor nem tudok megoldást sajnos.
Azt elelárulod, hogy miért zavar téged ez a megoldás ennyire? -
törölt tag
válasz alex devil #167345 üzenetére
Nekem összesítve mutatja a Samsung. Zárójelben mutatja, hogy az adott hívótól hány eksn van.
-
svgyula
addikt
válasz alex devil #165657 üzenetére
Szia! Csak saccolni tudod, mivel egy akkumulátor "jósága" két részből tevődik össze, a feszültség és az áramsűrűség. Ez a kettő együtt az egy idő alatt leadott feszültség/áramerősség tényezőt.
A ráírt yx mA azt jelenti, hogy azonos feszültség mellet enyi áramot képes leadni. Na ezt nem fogod tudni megmérni! Mivel a feszültség az mindig meglessz csak az eltárolt áramsűrűség csökken idővel. A telefonoknál sem egy azonnali pikk-pakk eredményt kapsz, hanem egy statisztikai eredményt amit a sok, sok töltés-merülés alapján ad meg. Az autó akkumulátorokhoz létezik mérő szerkezet. Ezekhez a gyártóknál van biztosan de még a szervizek sem nagyon tartanak mert egyszerűbb lefuttatni egy benchmark tesztet aminél látszik a merülés nagysága aztán az alapján el döntik, hogy csere, vagy csere. Nálad max annyit tudsz csinálni, feltöltöd teljesen és megnézed képes-e a lemerült telót feltölteni? Abból meg tudod "saccol" mire számíthatsz.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
BitRider
senior tag
válasz alex devil #165657 üzenetére
Nincs egységes kimenetük, mint a SMART a merevlemezeknél. Tesztelni tudod max.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz alex devil #165480 üzenetére
Playes leírása alapján szimpi. Köszi!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kaciokos
őstag
válasz alex devil #165390 üzenetére
Esteleg ha nincs túl sok WiFi hálózat elmentve, akkor a régi telefonon kérhetsz róluk QR kódot, az újon meg beolvasod.
Amúgy köszi mindenkinek a jelszókezelő tippeket.
-
vacs
veterán
válasz alex devil #165380 üzenetére
Pedig de, ha a google backup-ra gondolsz és első bejelentkezéskor kiválasztod!
(^)(>.<)(^)
-
consono
nagyúr
válasz alex devil #160349 üzenetére
Teljesen off, nekem iPhone-on működik pár hete hasonlóan a Waze, szerintem valami frissítés cseszte el...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
kovacs65
senior tag
válasz alex devil #160193 üzenetére
Nálam jó az Operával
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
p.t.r
aktív tag
válasz alex devil #160191 üzenetére
Chrome az alapértelmezett böngésződ? Azzal próbáld! Ha azzal nem megy, akkor részemről passz.
-
crok
Topikgazda
válasz alex devil #155464 üzenetére
Itt mindent megtalalsz: [link]
-
simico
aktív tag
válasz alex devil #153391 üzenetére
Kapcsold ki az ő tévéjén ezt a funkciót, ez a legtutibb megoldás ennél csak az tutibb, ha nem nézed ifjú művésznők munkásságát
-
Somatom
veterán
válasz alex devil #153391 üzenetére
Te nagy mágus lehetsz. Ez a Miracast többnyire még szándékosan sem sikerül, Te meg véletlenül küldözgeted a tartalmakat.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
crok
Topikgazda
válasz alex devil #153100 üzenetére
Settings -> Connection settings -> Lista legvégén nincs ott az Android Auto?
-
crok
Topikgazda
válasz alex devil #149628 üzenetére
Pl. [Accubattery] - [olvass ebbe bele, a linkekbe is]. De csak annyira pontos mint a mérésre használt chipek a készülékedben de rengeteg egyéb faktor van még (hőmérséklet töltés alatt és merülés alatt, áramleadás, áramfelvétel, töltés módja (sok rövid, kevés hosszú, keverve, fast charge/quick charge), mennyi százalékról mennyi százalékra, ésatöbbi, olvass bele amiket abba amit linkeltem).
[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
válasz alex devil #148284 üzenetére
Ja... lefényképezed egy másik telóval.
Bocs! -
válasz alex devil #148031 üzenetére
Google Photos Settings -> Backup and Sync -> Back up device folders
És ott kikattintod, ahonnan nem akarod menteni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dr.NX
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz alex devil #140843 üzenetére
Közelség érzékelőt sikerült megoldaniuk?
-
Fall-N
veterán
válasz alex devil #140813 üzenetére
Azt hol állítottad be? Nekem is MIUI-n előjött ez a probléma. Akkor lehet csak beállítás gond volt. Gondolom az 'alkalmazásinformációk' menüben.
-
Elemental
addikt
válasz alex devil #140805 üzenetére
Engedélyezed a proginak az automatikus indítást, és az egyéb engedélyek alatt az indítás háttérben-t.
Látom, közben megoldódott.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Zárolás csak arra vonatkozik, hogy ne tudd módosítani az asztalt, de minden másnak működnie kell, a widget-eknek is.
-
ignisz
senior tag
Nekem is android 10 van. Semmit nem állítottam, az Időkép widgetje van kirakva. Rábökök nyílik az alkalmazás.
-
addikt
Ez lehet, hogy a 10 droid hibája. 9 alatt nincs ilyen gond a Novával.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Tökimanó
senior tag
válasz alex devil #139623 üzenetére
Próbáld ki ezt!Calendar Widget Month + Agenda [link] Widget és ha ráböksz a google naptárt hozza be. A widget nekem nagyon tetszik és be is vált,ezért a prot is megvettem. Beállított szín mutatja az általános vagy az általad beírt eseményeket. De alul szövegesként is látod ami ezután lesz.
-
Per Me
tag
Én az Üzleti naptárt használom, meg is vettem a pro-t, mert nem akartam reklámot.
-
kaciokos
őstag
aCalendar+, de a widgetjét nem használom.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz alex devil #129123 üzenetére
Egyébként igen, a nettel is lehet gond, tavaly írtam a T-mobile topikba, többek közt a térkép se ment.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz alex devil #129123 üzenetére
Mivel más még nem említette, hogy nem működik, ezért ötletelek. Talán a Helyhozzáférés nincs nagy pontosságra állítva.
Ha rámégy a Helyzetmegosztás menüre, alul "A tartózkodási helyének megosztása vele" ablakban a nevek alatt kiírja, hogy "Folyamatban van"?Egyébként nálam az E-robot is küld adatokat.
Ha nem ismert wifin vannak, akkor óránként lekéri a pozíciót és elküldi emailben.Playen esetleg a Life 360-ra érdemes ránézni.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz alex devil #129115 üzenetére
Másik eszközön be van kapcsolva/állítva a megosztás veled? Nem helyzetmeghatározás kell, hanem helyzetmegosztás!
Ilyet egyszer nekem is írt, akkor a nettel volt valami gond.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz alex devil #129111 üzenetére
Mi nem működik benne jól?
Használom, mindkét gyerkő pozícióját, valamint a saját eszközeimet is pontosan mutatja.#?*@&!
-
aelod
veterán
válasz alex devil #112303 üzenetére
Nem, akkor csak megáll és elindul ismét.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kuksa90
őstag
válasz alex devil #108357 üzenetére
Rootolt készüléken már a 13.2 sem indult el. Rootcloak-kal sem.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
kuksa90
őstag
válasz alex devil #108348 üzenetére
Tedd vissza mentésből a 13.1- et, és ne engedd frissülni.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
pomm
tag
-
OberMotz
aktív tag
válasz alex devil #107904 üzenetére
Ehh, nekem már Nougat alapú ROM van a telón, ott meg nincs xposed Persze azért örülök hogy segített a rootcloak.
[ Szerkesztve ]
-
OberMotz
aktív tag
válasz alex devil #107901 üzenetére
-
beg
veterán
válasz alex devil #100800 üzenetére
Vagy több. Pl. 185 MB. (ebből az alkalmazás 135 MB)
Ez pedig csak a google szerint normális, de ez van
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Kékes525
félisten
válasz alex devil #100800 üzenetére
Nálam (6.0.1 Android Galaxy S6) a 9.4.52 verzió 302MB.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
atosan
veterán
válasz alex devil #100778 üzenetére
Beállítások/biztonsági mentés és visszaállítás/google mentések kikapcsol/telefon újraindítt. Próbáld ki, aztán egy nap után kiderül.
Boldog Új évet!
-
tonyrulez
őstag
válasz alex devil #98848 üzenetére
Teamviewerből van olyan verzió amivel az Androidos eszközt lehet távolról vezérelni (QuickSupport vagy valami ilyesmi). Nekem nem működött minden eszközömön.
4 8 15 16 23 42
-
air
nagyúr
válasz alex devil #95152 üzenetére
A szerviz futópadja viszont nem csal, ezért lehet ahhoz hasonlítani.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz alex devil #88476 üzenetére
Xposed alá az AppSettings tud ilyet. Kérdés, hogy a telód képes -e memóriában tartani. Ha kevés a RAM -od és ezért eléri az alacsony küszöbértéket, akkor a rendszer mindenképpen le fogja vágni az alkalmazást, különben maga az OS csuklana össze.
[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz alex devil #85764 üzenetére
Számtalan app lock program van a Playen.
Egy ilyet letöltesz, majd lezárod a Playt, a Beállításokat, egyebeket.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz alex devil #85601 üzenetére
Én úgy látom, hogy most már csak akkor küldi el, ha te elküldöd/megosztod "szándékosan".
Xiaomi 13T
-
beg
veterán
válasz alex devil #81332 üzenetére
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
csadi0011
őstag
válasz alex devil #81328 üzenetére
Céleszköz: [link]
-
Narxis
nagyúr
válasz alex devil #81328 üzenetére
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
válasz alex devil #77327 üzenetére
A tabletre felteszed a Vibert, az megkérdi majd, hogy van-e telefonon Viber hozzáférésed. Ezután kapsz egy kódot a telefonodra, amivel tudod aktiválni a táblagépen is ugyanazt a Viber fiókot.
Xiaomi 13T
-
Bozek
nagyúr
válasz alex devil #76901 üzenetére
Moon+ Reader
-
LonGleY
veterán
-
gacsoi
senior tag
válasz alex devil #68291 üzenetére
A beállítások között.
-
gacsoi
senior tag
válasz alex devil #68280 üzenetére
Védett alkalmazásoknál be van pipálva az app??
Már ha nállatok van olyan.[ Szerkesztve ]
-
Pajoz
őstag
válasz alex devil #68280 üzenetére
JB Paranoid.
-
Pajoz
őstag
válasz alex devil #68277 üzenetére
Nekem ez nincs bepipálva mégsem frissíti a vekkert.
-
gacsoi
senior tag
válasz alex devil #68277 üzenetére
Milyen rendszered van fent??
Nem véletlenűl KK?? -
Pajoz
őstag
válasz alex devil #68265 üzenetére
Hasonló dolgot nekem is csinál. De csak lezárt kijelzőnél. Ha felodom látom, hogy frissíti az időt. Mondjuk nekem egy widgetben van az idő és az időjárás a tabon. Talán próbáld ki te is egyben kirakni. Enyém HD sem virágbolti és szintén van Greenify, de persze nincs hibernálva.
-
SsPL711
őstag
válasz alex devil #68270 üzenetére
Greenify is kilőheti az óra widgetet, nem?
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
válasz alex devil #68267 üzenetére
Nem használsz valami task killer-t vagy akkumulátor készenléti időt növelő app-ot?
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Narxis
nagyúr
válasz alex devil #68265 üzenetére
Indítsd újra a telót.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
petipetya
nagyúr
-
parts
tag
válasz alex devil #64189 üzenetére
Szerintem inkább a "Tartózkodó" -t kell bepipálnod. ha ittt megnézed a lehetőségek listáját, ez felelmeg sorrendben a "Resident in memory"-nak.
Xiaomi 13T Pro
-
Pikkolo^^
addikt
válasz alex devil #63737 üzenetére
Redmi 1S, 1629 névjegy és nem akad a gyári és az exdialer sem.
-
twine
veterán
válasz alex devil #63737 üzenetére
troll on:
Cserélj Nexusra..."gyári" kontaklista cca 500 mindennel ellátott névjeggyel úgy siklik, mint egy síkosított.......hökhmmmmm....mondták már sokszor hogy részegen ne fórumozzunk..."
trolloff -
csadi0011
őstag
válasz alex devil #62187 üzenetére
Talán ebben olyan van.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.accuweather.android -
raziel01
veterán
válasz alex devil #62187 üzenetére
Na olyannak én is örülnék.
-
norbert1998
nagyúr
válasz alex devil #61578 üzenetére
Ha van xposed, xled
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz alex devil #61578 üzenetére
LightFlow
-
air
nagyúr
válasz alex devil #60147 üzenetére
MinMinGuard.
A többi bóvli.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz alex devil #60147 üzenetére
Sosem láttam mx playerben reklámot. Reklámirtó nélkül sem.
Rúttal vagy rút nélkül kicsit vagy nagyon segíthet az ingyenes ad blocker és abból is a plus. Persze nem Playben van, de mivel nemes ügyet szolgál, alapból gratis. Tudtok jobbat rút nélkül?
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
LonGleY
veterán
válasz alex devil #59897 üzenetére
Én a Strava-t tudom maximálisan ajánlani. Az Endomondo jóindulattal is csak másodhegedűs lehet mellette. Nem is értem, miért szenvedtem vele ilyen sokáig...
A MyTracks jó-jó, de a maga egyszerűségében inkább csak annak, aki ritkán használná a követést 1-1 túrázáshoz. Meg ott vannak még a Runtastic féle megoldások, de személy szerint azokat nem csípem. Ahány sportág létezik, annyiszor próbálják eladni magukat. A SportsTracker-t mondogatják még előszeretettel, hogy az milyen remek - hát, engem a remekségéről nem győzött meg semmivel. Még az amatőr hatást sem tudta levetkőzni magáról.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Google My Tracks
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
csadi0011
őstag
Én a Runtastic Road Bike ingyenes verzióját próbáltam ki. (Van futós váltoazat is, de ezek speciális alkalmazások, tehát mind egy dologra terveződött.) Nem vettem észre nagy akkuzabálást és nagyon hasznos alkalmazás. De azért van más is :
http://appcrawlr.com/app/uberGrid/265818De ha jól tudom, akkor a google maps alkalmazás is tartalmaz ilyen funkciót. Vagy fog.
-
xSide
őstag
válasz alex devil #58657 üzenetére
Alkalmazások topikban inkább ne linkeld ezt a root-ot igénylő G2 specifikus mókolást
Más telóknak árt, rendszer appokat módosít![ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz alex devil #58649 üzenetére
A mókolt (G2) kamera appal felrakott lejátszóval.
Nem raktad fel mikor telepítéskor kérdezte?
Az tud sebességet állítva lejátszani.
A 120-as nagyon jó vele lassítva, de a 60-as sem rossz.[ Szerkesztve ]
-
VLC player talán.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
beg
veterán
Melyik fényképez 120-at másodpercenként? Tényleg érdekel, de csak 60-asokat láttam.
-
Integra
titán
válasz alex devil #57921 üzenetére
hát ez az, wifiről se megy, teljesen érthetetlen, hogy mi a baja...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zeon.hu
nagyúr
-
nonee
aktív tag
válasz alex devil #57058 üzenetére
Megvolt!működik köszi!Esetleg a telefon Mac adress cimének a megváltoztatására valami progi?
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
nonee
aktív tag
válasz alex devil #57055 üzenetére
Ok.felraktam..kiprobálom a root jogot
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
nonee
aktív tag
válasz alex devil #57051 üzenetére
Letsztelem!!köszike!
Azt irja hogy ne telepitsem mert olyan kódot tartalmaz ai megkerüli az android védelmét...:Smost akkor mi legyen?[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
válasz alex devil #56788 üzenetére
Sajnos lejárt a szerk. idő...
Amit ájfonnal töltöttek fel azokat nem tudom lementeni, a többit igenS23
-
Flind
senior tag
válasz alex devil #56780 üzenetére
Úgyérted magától nem menti le, mint a Viber? Mert ha rámész egy képre, és opciókban letöltést nyomsz le kell hogy szedje a mappába.
-
törölt tag
válasz alex devil #56475 üzenetére
Hú, ez igazi időutazás volt! Átkapcsoltam a szerencsétlen, gyári TW -re. Valamiért beindult a Talkback és nem tudom kikapcsolni. Na, mindegy. Szóval, nálam, ha a főképernyőn állva, menüt nyomok, akkor a felugróban van a szerkesztés opció. Ekkor kiadja kicsiben az összes oldalt, az oldalak felső sarkaiban van egy-egy kis házikó ikon. Amelyik oldalnál ráböksz a házikóra, az lesz az alapértelmezett. Már ha nálad is így működik.
Ennyi pont elég volt, hogy újra tudatosuljon bennem, hogy mekkora gané ez a TW. Gyorsan visszaváltottam Apexre.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz alex devil #56472 üzenetére
Fő lapon összecsippentés?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest